TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Nye mobilspill til Netflix-abonnenter

Nye mobilspill til Android og iOS. Kan du overleve zombieapokalypsen?

forfatter
Publisert 25.03.22 - 11:55

Netflix er ikke bare film og serier. Nå har streaminggiganten også begynt med spill. Spillene krever ingen ekstra kostnader eller kjøp i appen, de er gratis å laste ned for Netflix-abonnenter, på både Android og iOS.

De nyeste spillene i butikken er «This Is A True Story», «Shatter Remastered» og «Into The Dead 2: Unleashed.»

This Is A True Story er ikke fiksjon, men en sann historie om en afrikansk kvinnes daglige kamp for å skaffe vann til familien sin sør for Saharaørkenen. Spillet er utviklet i samarbeid med Charity: Water, en nonprofit-organisasjon som leverer rent og trygt drikkevann til folk i utviklingsland. Rollespillet er basert på intervjuer og opplevelser fra virkeligheten. I spillet får man mulighet til å utforske et håndmalt landskap, mens man overlever en storm, fanger krypskyttere – og blir venn med en geit.

81518720 TIATS game art horizontal na en 04
Grafikken i This Is A True Story er handmålt. (Skærmskud: Netflix)

Shatter Remastered er et mer action-pakket og lettbeint spill. Dette er et retro-arkadespill av Breakout-typen. Shatter Remastered inneholder dusenvis av baner, fylt med power-ups, bosskamper og spesialangrep.

81518721 ShatterRe game art horizontal na en 02
Shatter Remastered er et klassisk Shoot ’em up-spill. (Skærmskud: Netflix)

Hvis du foretrekker å slappe av med hjernedød slossing, mens du flykter fra enda mer hjernedøde zombier, kan Into The Dead 2: Unleashed være noe for deg. Spillet kommer fra samme utvikler som Shattered Remastered, det New Zealand-baserte Pik Pok, men i motsetning er det her ingen sprakende farger og energisk lydspor. Her handler det om å redde familien din og overleve zombieapokalypsen. I en verden hvor ingen er trygge, skal du gjøre alt du kan for å holde deg i live. Nedkjemp og elimener og de døde – og sørg for å holde deg i bevegelse.

81557928 ITD2 game art horizontal na en 02
Livet i forstedene er hardt! Into The Dead 2: Unleashed. (Skjermbilde: Netflix)

This Is A True Story og Shatter Remastered er tilgjengelige nå, mens Into The Dead 2: Unleashed kommer snart.

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Siste nytt fra Montana! Kevin Costner & Co saler opp hestene for nok en runde cowboy-intriger.
Men jerven var ikke død! Men Hugh Jackmans Wolverine var ikke død! I 2024 gjenoppstår helten med knivbladene, i Deadpool 3.
Endelig er Lotus tilbake! Fikk du ikke nok av arrogante, narsissistiske, hvite rike turister på Hawaii, så vender konseptet snart tilbake på skjermen.
Har "klonet" stemmen til Darth Vader ved hjelp av kunstig intelligens James Earl Jones går av med pensjon, men stemmen hans bevares ved hjelp av AI-teknologi!
Bridges i sitt ess! Jeff Bridges beviser at alder kun er et tall. Han briljerer som pensjonert superspion i miniserien basert på Perrys roman.
Fascinerende dårlig! Viaplay forsøker seg med et klønete innlegg i den betente norske ulvedebatten – og ender opp med å servere oss en fullstendig uinteressant, og uengasjerende, historie.
Følg Lyd & Bilde