Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Ny trailer – Taylor Swift The Eras Tour på Disney+

Verdens største artist, med tidenes turné, bli nå tilgjengelig på Disney+. Se den nye traileren.

Skrevet av / 06.03.24 - 09:01
Ny trailer – Taylor Swift The Eras Tour på Disney+

Nåtidens mest populære, og innflytelsesrike, artist, popdronningen Taylor Swift, globetrotter for tiden rundt med tidenes mest suksessrike konsertturné: The Eras Tour.

Turneen tok til i Glendale, USA, den 17. mars i fjor, og får sin avslutning i Vancouver, Canada, den 8. desember i år.

Showene holder nesten «Springsteensk» lengde, med sine 3,5 timer, og imponerende 44 sanger per kveld. Swift er ventet å rake inn vanvittige +2 milliarder $ (ca. 22 milliarder kroner) i løpet av turneen.

Taylor Swift – The Eras Tour (Taylor’s Version) (Foto: Disney+)

Swift svinger innom Strawberry Arena i Stockholm, den 17., 18. og 19. mai i år; mens både Danmark og Norge, dessverre, må se seg forbigått denne runden.

Les også Fortsatt Born to Run! Ta det helt med ro – The Boss fyrer fortsatt av på alle sylindre!

Det ekstra spesielle med årets turné er ikke at Swift har produsert en konsertfilm fra turneen, men at hun har lansert filmen mens turneen pågår. Filmen hadde sin USA-premiere den 12. oktober i fjor.

Nå kan snart alle millionene «swifties» der ute strømme den i sin egen stue – allerede den 15. mars lanseres filmen “Taylor Swift – The Eras Tour (Taylor’s Version)” på Disney+.

Nå har Disney sluppet en ny trailer fra konsertfilmen:

 

Låten «Cardigan» og fire akustiske sanger, som ikke var med på VOD- eller kinolanseringen fra den verdensomspennende turneen, er også med i den populære filmen.

Filmen er regissert av Sam Wrench, og vil vise den banebrytende konserten i sin helhet.

 

Disney mektige toppsjef, Bob Iger, uttalte i forbindelse med kunngjøringen:

The Eras Tour’ has been a true phenomenon that has and continues to thrill fans around the world, and we are very excited to bring this electrifying concert to audiences wherever they are, exclusively on Disney+.

Les også Hurra! For en remake Med remaken av 1980-tallsserien serverer Disney+ en av årets mest interessante TV-opplevelser.

Som en lille kuriosa, noterer vi oss for øvrig at frøken Swift akkurat nå skaper ondt blod i naboskapet mellom Thailand, Filipinene og Singapore. Hvor den singaporske regjeringen skal ha betalt en hemmelig sum til popdronningen, for å sikre at hun eksklusivt spiller 6 konserter i mikrostaten, og ingen andre steder i Sør-Øst Asia.

Attraktive konserter som trekker titusenvis av turister til Singapore, og fyller opp hoteller og restauranter med swifties-dollar. Noe som har fått både den thailandske regjeringen, som hevder de har sikre kilder på at Singapore betaler Swift & Co ca. 18 millioner dollar (192 millioner kroner), for de unike konsertene, og filippinerne til å gå hardt ut mot Singapore.

Også i hjemlandet skaper den mektige artisten politisk uro, med en stadig mer nervøs presidentkandidat som håper hun ikke skal støtte motstanderen.

Taylor Swift – The Eras Tour (Taylor’s Version)_a (4) Taylor Swift – The Eras Tour (Taylor’s Version)_a (2) Taylor Swift – The Eras Tour (Taylor’s Version)_a (3)
<
>
Taylor Swift – The Eras Tour (Taylor’s Version) (Foto: Disney+)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ventetiden er over!

Premiere til høsten!

Sci-fi-klassiker klar for strømming!

Premieredatoen er klar!

MILF-trailer!

Klar for nok en runde?

En god latter forlenger livet!

Kongen brøler igjen!

De kriminelles herjinger fortsetter i Kingstown

Harry Potter-lydbøker får Dolby Atmos

Se nye trailer fra Holocaust-helvete

Hysterisk ny trailer!

Scroll to Top