Ny DRAMATISK Star Wars-trailer!

Skrevet av / 06.11.15 - 16:10
Ny DRAMATISK Star Wars-trailer!

Hel uventet ble det, for det japanske markedet, for ca. 1 time siden sluppet nok en ny trailer til «Star Wars: Episode VII – The Force Awakens»:

Filmen har premiere den 16. desember.

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

«Episode VII» blir en direkte oppfølger til de originale Star Wars-filmene, med en handling satt ca. 25 år etter «Return of the Jedi» (1983). Også de tre hovedrollene fra originalfilmene vil gjenta sine roller.
Vi får med andre ord se mer til Mark Hamill som Luke Skywalker, Carrie Fisher som Prinsesse Leia (som nylig solgte bikinien sin!) og Harrison Ford som storsjarmøren Han Solo.

Les MYE mer om den syvende Star Wars-filmen, og alle de nye karakterene, på hjemmesiden til Empire Magazine.

Se den forrige traileren her!

Årets film har et manus skrevet av Lawrence Kasdan, som også skrev manus til «The Empire Strikes Back» og «Return of the Jedi». Hans medforfatter, og regissør, er Star Trek-regissør, J.J. Abrams.

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Se trailer – True Detective, sesong 4

Premiere på kodenavn: Annika

Se Kåre Conradi sløye laks!

Tilbake til filmstudioene?

«IMAX-Barbie» har premiere i dag

Comeback?

Scroll to Top