Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Norsk vampyr-komedie på vei til Netflix

I dag offentliggør Netflix traileren til den nye norske vampyr-dramakomedien 'Post Mortem: Ingen dør i Skarnes.' Serien får premiere globalt på Netflix den 25. august.

Post Mortem: Ingen dør i Skarnes er regissert av den internasjonalt anerkjente Harald Zwart (kjent fra Karate Kid og The Mortal Instruments) og skrevet av forfatter Petter Holmsen. 

Serien starter når Live Hallangen erklæres død. Timer senere våkner hun med et par hoggtenner – og en plutselig trang til blod.

I mellomtiden forsøker broren hennes Odd å holde det familiedrevne begravelsesbyrået over vann, men det dør simpelthen ikke nok mennesker i den lille norske byen Skarnes. Nå skal Live lære å kontrollere sin nye nye, mørke natur og finne ut av om hun er villig til å ofre menneskeliv for at både hun og familiebedriften skal overleve.

Odd forsøker  å holde det familiedrevne begravelsesbyrået over vann. (Foto: Netflix)

Rollelisten til Post Mortem: Ingen dør i Skarnes inkluderer bl.a. Kathrine Thorborg Johansen (Live), Elias Holmsen Sørensen (Odd), Andrée Sørum (Reinert), Kim Fairchild (Judith), Sarah Khorami (Rose) og Terje Strømdahl (Arvid).

Annonse

Post Mortem: Ingen dør i Skarnes har global premiere på Netflix den 25. august. Traileren kan du se her:

Full tilgang til Lyd & Bilde for 49 kr

Prøv i 30 dager og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.