TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Norsk vampyr-komedie på vei til Netflix

I dag offentliggør Netflix traileren til den nye norske vampyr-dramakomedien 'Post Mortem: Ingen dør i Skarnes.' Serien får premiere globalt på Netflix den 25. august.

Post Mortem: Ingen dør i Skarnes er regissert av den internasjonalt anerkjente Harald Zwart (kjent fra Karate Kid og The Mortal Instruments) og skrevet av forfatter Petter Holmsen. 

Serien starter når Live Hallangen erklæres død. Timer senere våkner hun med et par hoggtenner – og en plutselig trang til blod.

I mellomtiden forsøker broren hennes Odd å holde det familiedrevne begravelsesbyrået over vann, men det dør simpelthen ikke nok mennesker i den lille norske byen Skarnes. Nå skal Live lære å kontrollere sin nye nye, mørke natur og finne ut av om hun er villig til å ofre menneskeliv for at både hun og familiebedriften skal overleve.

Odd forsøker  å holde det familiedrevne begravelsesbyrået over vann. (Foto: Netflix)

Rollelisten til Post Mortem: Ingen dør i Skarnes inkluderer bl.a. Kathrine Thorborg Johansen (Live), Elias Holmsen Sørensen (Odd), Andrée Sørum (Reinert), Kim Fairchild (Judith), Sarah Khorami (Rose) og Terje Strømdahl (Arvid).

Post Mortem: Ingen dør i Skarnes har global premiere på Netflix den 25. august. Traileren kan du se her:

Legg igjen en kommentar

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.