Nights in Rodanthe

Lane er nyskilt, usikker og føler at hun har ofret livet sitt på mann og familie, mens alle hennes egne drømmer er lagt til side. Som en vennetjeneste påtar hun seg å drifte det lokale vertshuset for å motta sommerens siste gjest, nemlig Gere.

Lane er nyskilt, usikker og føler at hun har ofret livet sitt på mann og familie, mens alle hennes egne drømmer er lagt til side. Som en vennetjeneste påtar hun seg å drifte det lokale vertshuset for å motta sommerens siste gjest, nemlig Gere. Gere er plastisk kirurg som frykter søksmål etter at han mistet en pasient. Han har derfor satt kursen til Rodanthe for å prøve å komme til enighet med ektemannen (Scott Glenn). Både Lane og Gere strever med å finne seg selv. Kanskje noen netter sammen i Rodanthe kan rette på dette…

Samspillet mellom Gere og Lane er meget naturlig og bra, dog tenderer Gere til overspill, spesielt i opphissede situasjoner er han lite troverdig. Lane er (som alltid) et funn i rollen. Hun formidler den usikre kvinnen, midt i førtiårene, på en fantastisk måte. Dessverre er samtlige karakterer svært stereotype, det servers hele tiden heftig føleri for alle pengene og Wolfe (regi) vet akkurat hvilke tråder han skal trekke i for å få frem lommetørklet. Selve plottet er tettpakket med klisjeer som blendende vakker solnedgang, lange, vakre bølger, levende lys, dvelende pioanomusikk og gjennomgående vakkert landskap. Det hele sentret rundt det eksotiske vertshuset i North Carolina. Det hele blir for forutsigbart og forholdet dem i mellom får for liten tid til å utvikle seg, filmen burde faktisk vært en halvtime lenger. Godt skuespill, gode intensjoner men et irriterende stereotypt og forutsigbart resultat.

Både lyd- og billedkvaliteten er bra, men ikke slående. Ekstramaterialet er bra og interessant, med bl.a. kommentarspor, portrett av forfatteren, musikkvideo og intervjuer med skuespillerne.

Tor Aavatsmark

 

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Den bærbare Beolit 20 har trådløs lading og lang batteritid.
Den svenske nettbutikken åpnet i natt.
Harman Kardon gir deg et trådløst anlegg med mange tilkoblinger.
Kan revolusjonere bildeopplevelsen fra VR-briller.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
For å redusere kjøretrøtthet tar Jaguar Land Rover i bruk høyteknologisk støykansellering fra Silentium.
Vi holder på å teste Hyundai Kona med lydanlegg fra selveste KRELL.
Støtte for opptil 11.2 kanaler i kompakte kabinetter.
Hey, Google, nå kjører vi!
Den søteste elbilen blir mer praktisk.
Vi fikk se en rekke nye kraftige smarttelefoner, da Huawei i dag holdt virtuell pressekonferanse.
Prisgunstig fotoskriver for entusiaster.
De helt trådløse øreproppene Oppo Enco X har aktiv støyreduksjon. Lyden er det Dynaudio som står for.
Suksessforfatter Jo Nesbø slår pjaltene sammen med HBO for et kommende serieprosjekt.
Lekkede bilder viser kommende Galaxy S-modeller for første gang.
Gamle planer er funnet frem av skuffen og blir nå støvet av i en teaser på Twitter.
Ratched er en av Netflix' største suksesser noensinne.