Nights in Rodanthe
TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Nights in Rodanthe

Lane er nyskilt, usikker og føler at hun har ofret livet sitt på mann og familie, mens alle hennes egne drømmer er lagt til side. Som en vennetjeneste påtar hun seg å drifte det lokale vertshuset for å motta sommerens siste gjest, nemlig Gere.

forfatter
Publisert 27.03.09 - 23:00

Lane er nyskilt, usikker og føler at hun har ofret livet sitt på mann og familie, mens alle hennes egne drømmer er lagt til side. Som en vennetjeneste påtar hun seg å drifte det lokale vertshuset for å motta sommerens siste gjest, nemlig Gere. Gere er plastisk kirurg som frykter søksmål etter at han mistet en pasient. Han har derfor satt kursen til Rodanthe for å prøve å komme til enighet med ektemannen (Scott Glenn). Både Lane og Gere strever med å finne seg selv. Kanskje noen netter sammen i Rodanthe kan rette på dette…

Samspillet mellom Gere og Lane er meget naturlig og bra, dog tenderer Gere til overspill, spesielt i opphissede situasjoner er han lite troverdig. Lane er (som alltid) et funn i rollen. Hun formidler den usikre kvinnen, midt i førtiårene, på en fantastisk måte. Dessverre er samtlige karakterer svært stereotype, det servers hele tiden heftig føleri for alle pengene og Wolfe (regi) vet akkurat hvilke tråder han skal trekke i for å få frem lommetørklet. Selve plottet er tettpakket med klisjeer som blendende vakker solnedgang, lange, vakre bølger, levende lys, dvelende pioanomusikk og gjennomgående vakkert landskap. Det hele sentret rundt det eksotiske vertshuset i North Carolina. Det hele blir for forutsigbart og forholdet dem i mellom får for liten tid til å utvikle seg, filmen burde faktisk vært en halvtime lenger. Godt skuespill, gode intensjoner men et irriterende stereotypt og forutsigbart resultat.

Både lyd- og billedkvaliteten er bra, men ikke slående. Ekstramaterialet er bra og interessant, med bl.a. kommentarspor, portrett av forfatteren, musikkvideo og intervjuer med skuespillerne.

Tor Aavatsmark

 

Siste artikler:

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
En kvinnelig Hulk kan da umulig være bra? Det finnes mange dyr i Arken – og åpenbart enda flere i Marvel-universet. She-Hulk er faktisk et friskt pust innenfor genren.
Se Karpe på Viaplay. Fra i dag av kan du se den kritikerroste Karpe-dokumentaren på Viaplay.
Vi foretrekker Durek som konge! Netflix koker pinlig, tidvis amatørmessig, såpeopera-suppe av historien til det norske kronprinsparet.
House of the Dragon: Handlingen lekket Handlingen i alle episodene av den nye HBO-serien House of the Dragon har blitt lekket på Reddit.
Nå er musen størst av dem alle! Det tok Mike Mus & Co kun to og et halvt år å vippe Netflix ned fra strømmetronen.
Marvel lanserer dameversjon av Hulken! Marvel-universet er åpenbart ufullendt uten også en kvinnelig versjon av den grønne, sinte, mannen (kjent som Hulken).
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend