Nyhet

Netflix gir bedre foreldrekontroll

Strømmegiganten utvider innholdet til barn og gjør det enklere å kontrollere det.
netflix_kids
forfatter

Netflix øker innholdet i seksjonen ment for barn, for at familer skal ha større utvalg i disse tider, når man er mer eller mindre hjemmebunden.

Derfor gis også foreldre «de verktøy de har bruk for, når de skal ta de riktige beslutninger for sin familie.» Det innebærer å oppdatere og forbedre ulike verktøy basert på tilbakemeldinger fra medlemmene.

Foreldre kan nå:

● Beskytte individuelle profiler med pinkode, så barna ikke kan bruke dem.

netflix

● Skreddersy barnas Netflix-opplevelse ved å filtrere bort titler som ikke er passende for deres aldersgruppe. Disse filtrene er forskjellige fra land til land og er basert på lokale anbefalinger for å gjøre dem mer intuitive.

netflix

● Fjerne individuelle serier eller filmer fra en profil etter tittel. Med dette filteret aktivert vil den eller de blokkerte seriene ikke vises under gjeldende profil.

netflix
● Enkelt se alle se alle innstillinger hver profil har, under Profil og foreldrekontroll i kontoinnstillingene.

netflix

● Se hva barna har sett med sin profil.

● Slå av automatisk avspilling av episoder i barneprofiler.

Verktøyene er tilgjengelig nå, bare gå på kontoinnstillingene på mobilen, TV-en eller annen nettilkoblet enhet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.