Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Nå kommer etterfølgeren til Game of Thrones

Baseres på boken “Fire and Blood”.

Skrevet av / 30.10.19 - 14:37
Nå kommer etterfølgeren til Game of Thrones

HBO har annonsert en ny serie som foregår i samme univers som hitserien Game of Thrones.

Det kan kanskje glede de mange fans som sliter med abstinenser, etter at Game of Thrones sluttet tidligere i år etter 8 sesonger. Game of Thrones er en av de mest populære seriene noensinne målt på antallet av seere. Det siste avsnitt av 8. sesong var et av de mest sette avsnittene av noen HBO-serie noen gang.

Derfor har HBO allerede i lengre tid jobbet på flere mulige oppfølgere til Game of Thrones, og nå har det amerikanske mediekonsernet altså kommet til en beslutning.

(Foto: HBO)

House of the Dragon er basert på George RR Martins bok, «Fire and Blood», og handlingen foregår 300 år før perioden som skildres i Game of Thrones. Fokuset er på Daenarys foreldre, Huset Targaryen, og i løpet av foreløpig ti episoder vil serien fortelle historien om hvordan Targaryen-familien ved hjelp av drager samlet hele Westeros-kontinentet til ett kongerike.

House of the Dragon ble presentert i forbindelse med lanseringen av HBO Max, en streamingtjeneste som går på luften i mai 2020 og skal konkurrere med bl.a. Netflix, Disney+ og Apple TV+.

House of the Dragon er skapt av George RR Martin, og Ryan Condal som vi kjenner fra tv-serien Colony.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

1 hendelser på “Nå kommer etterfølgeren til Game of Thrones”

  1. hallo prøver å lese tester og nyheter og får som svar at må oppgradere mitt abbonement.hva er det som er problemet…..Dere har en utfordring når det gjelder det tekniske.hvis ikke dette er ordnet sånn at jeg kan lese tester og nyheter til mandag sier jeg opp mitt abonnement hos dere. Øivind Steffenssen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fortsatt hel-MAX?

Slik fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it...

Prisvinnende kjærlighetsdrama

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsetter

Vil tilbake i sadelen!

Høyreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende høydepunkter på Netflix!

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top