TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Nå kan du se Kung Fury

Den folkefinansierte hyllesten til 80-talls kung fu-filmer og dårlig smak kan nå sees helt gratis på YouTube.

forfatter
Publisert 02.06.15 - 13:59

Kung Fury er enfolkefinansieret kung fu-film om den fiktive helten Kung Fury, som reiser tilbage i tiden for å drepe verdenshistoriens største skurk, Adolf Hitler, også kjent som Kung Führer.

Instruktør og hovedrolleinnehaver, David Sandberg, har samlet inn over 4 millioner kroner fra mer enn 17.000 fans via crowdfundingtjenesten Kickstarter. I tillegg har Kung Fury fått filmstøtte fra ingen ringere enn det svenske filminstituttet!

Det vakte ekstra begeistrelse fra det ble kjent at selveste David Hasselhoff har skrevet en offisiell sang til filmen. Se musikkvideoen her:

Men nå er ventetiden over: Kung Fury hadde offisiell premiere sist uke, og nå kan du se hele filmen (som er godt 30 minutter lang) på YouTube. God fornøyelse!

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Grovt utnyttet? Sverter regissør Andrew Dominik tidenes mest berømte sexbombe på det groveste?
Siste nytt fra Montana! Kevin Costner & Co saler opp hestene for nok en runde cowboy-intriger.
Men jerven var ikke død! Men Hugh Jackmans Wolverine var ikke død! I 2024 gjenoppstår helten med knivbladene, i Deadpool 3.
Endelig er Lotus tilbake! Fikk du ikke nok av arrogante, narsissistiske, hvite rike turister på Hawaii, så vender konseptet snart tilbake på skjermen.
Har "klonet" stemmen til Darth Vader ved hjelp av kunstig intelligens James Earl Jones går av med pensjon, men stemmen hans bevares ved hjelp av AI-teknologi!
Bridges i sitt ess! Jeff Bridges beviser at alder kun er et tall. Han briljerer som pensjonert superspion i miniserien basert på Perrys roman.
Følg Lyd & Bilde