Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Nå kan du se HBO Max – men bare i USA

I dag åpner HBO og WarnerMedias nye streamingtjeneste i USA. Kan HBO Max bli en verdig Netflix-utfordrer?

Skrevet av / 27.05.20 - 13:50
Nå kan du se HBO Max – men bare i USA

27. mai går teppet opp for HBO Max! Den nye streamingtjenesten fra WarnerMedia skal ta opp konkurransen med giganter som Netflix, Amazon Prime og Disney+. Tjenesten blir nå tilgjengelig for det amerikanske hjemmemarkedet, mens en europeisk lansering er ventet på et senere tidspunkt.

10.000 timer med underholdning

HBO Max sitt rikholdige arkiv kan blant annet by på populære serier som Friends og Big Bang Theory. (Foto: HBO Max/WarnerMedia)

HBO Max kan friste sine amerikanske seere med et stort underholdningsarkiv: Foruten kjente og kjære HBO-titler som Game of Thrones, får man tilgang til filmer og serier fra blant andre Cartoon Network, CNN, DC Comics, HBO Originals, TNT, Crunchyroll, og Sesame Workshop. Det er i følge eierne over 10.000 timer med innhold!

Les også: Nå kommer etterfølgeren til Game of Thrones

Den nye appen HBO Max blir tilgjengelig på en rekke plattformer. Deriblant Apple iOS og TV-enheter, og Apples egen TV-app, samt AirPlay. Android-brukerne som kan se tjenesten via Chromecast eller kompatible TV-er. HBO Max kan også sees via nyere Samsung smart-TVer, Playstation 4 og Xbox One.

Les også Start nedtellingen: Nå kommer Disney+ til Norge! En pressemelding fra Disney bekrefter at Disney+ snart blir tilgjengelig i de nordiske landene

Full HD 1080p – ingen HDR med det første

HBO Max strømmes med en oppløsning på opptil 1080p og 5.1 surround. Dermed legger tjenesten seg på et teknisk kvalitetsnivå som er sammenlignbart med direktesendt TV. Det er likevel et godt stykke unna f.eks Apple TV+, Disney+ og Netflix, som tilbyr flere av sine originalproduksjoner i glitrende 4K HDR-kvalitet, attpåtil med Atmos 3D-lyd! WarnerMedia har imidlertid åpnet for at tjenesten kan bli oppgradert etter hvert.

Hva med oss nordboere?

Det er foreløpig uklart når og om HBO Max kommer til Norden, og om den i så fall skal erstatte eller supplere HBOs nordiske satsing, HBO Nordic. Men det skal bli interessant å se!

https://youtu.be/9yLNhhHs3-k

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

2 hendelser på “Nå kan du se HBO Max – men bare i USA”

  1. Jakob Andreassen

    Foruten kjente og kjære HBO-titler som Game of Thrones, A Handmaid’s Tale, Billions og mange flere,

    The Handmaid’s Tale og Billions er ikke HBO-titler. HBO Nordic har bare de eksklusive rettighetene til de her til lands. I USA er det Hulu og Showtime som sender de seriene.

    1. Audun Hage

      Hei Jakob, godt poeng – det hadde jeg faktisk ikke tenkt over! Som nevnt, det blir spennende å se hvilket innhold HBO Max kan by på, om og når det kommer hit til Norden. Mvh Audun

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil tilbake i sadelen!

Høyreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende høydepunkter på Netflix!

Hel-MAX?

Se trailer!

Premiere i dag!

Følelsene er tilbake!

Netflix slår tilbake!

Premiere i dag!

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top