Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Disney+ kommer til Norden i sommer

En pressemelding fra Disney bekrefter at Disney+ snart blir tilgjengelig i de nordiske landene

Skrevet av / 21.01.20 - 17:52
Disney+ kommer til Norden i sommer

Klarer du ikke å vente til å se den nye Star Wars-serien «The Mandalorian», og gleder du deg mer til Marvels «Falcon and the Winter Soldier» enn til juleaften? Da kan du allerede sette en flaske champagne til kjøling!

Disneys streaming-tjenester kommer til at koste rundt 70 kroner per måned. (Foto: Disney)

Disney har nemlig nå offisielt bekreftet at Netflix-dreperen Disney+ kommer til alle de nordiske landene til sommeren!

Samtidig er lanseringen av Disney+ i større europeiske land som England, Italia, Frankrike, Spania og Tyskland rykket en uke frem, så tjenesten blir tilgjengelig allerede den 24. mars.

Prisen for et abonnement kan enten betales månedlig eller årlig. Betaler man en måned om gangen koster det EUR 6,99 (tilsvarende rundt 70 kroner), mens et årsabonnement vil koste deg EUR 69.99 (ca 700 kroner).

Dette får du med på kjøpet

Etter at Netflix og Amazon lenge har sittet nesten alene på det internasjonale streaming-markedet har gigantene Apple og Disney nå også gått inn i kampen.

«The Child» – også kjent som «Baby Yoda» har gjort The Mandalorian til en kulthit og en av de mest streamede tv-seriene i USA, hvor serien allerede er tilgjengelig. (Foto: Disney)

Apple TV+ er allerede tilgjengelig i alle skandinaviske land og byr på kritikerroste serier som «The Morning Show» med Jennifer Aniston. Disney+ har fått en del mer oppmerksomhet, da tjenesten inneholder samtlige film og tv-serier fra Disney, Pixar, Marvel, National Geographic og selvfølgelig Star Wars-universet.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hel-MAX?

Se trailer!

Premiere i dag!

Følelsene er tilbake!

Netflix slår tilbake!

Premiere i dag!

And the Oscar Goes to...

Nå er traileren her!

Se traileren til den nye serien fra skaperne av Game of Thrones

The Netflix Slam: Nadal vs. Alcaraz

Ny svensk/norsk Netflix-serie

Taylor Swift kommer hjem til deg!

0
Scroll to Top