Nyhet

Michael Keatons Batman er tilbake

Hvis du mener at Michael Keaton var den eneste riktige Batman, så kan du nå glede deg over at han endelig er tilbake i drakten i The Flash.
forfatter

Det er gode nyheter for batfans, spesielt de som har blitt litt grå i håret. For 90-tallets skjulte hevner i form av Michael Keaton har nå fått på seg drakten igjen etter 30 års pause. Det er nok sannsynlig at drakten må sys litt om for å passe til den nå 69 år gamle skuespilleren.

Det er ikke i form av en egen film (så Frank Miller-fans må dessverre klare seg uten en filmatisering av «The Dark Knight» i denne omgang), men som en karakter i The Flash. Nøyaktig hvordan vet vi fortsatt ikke.

Men hvilken Batman er den riktige? Michael Keaton, Christian Bale eller Ben Affleck? (nei, Val Kilmer og George Clooney er ikke med i konkurransen)

Svaret i er ifølge DC Comics alle sammen!  Historien, hvor en 30 år gamlere Batman dukker opp blir bare ett av mange aspekter og utfall i det utvidede DC Multiverse, hvor Barry Allen (Ezra Miller) reiser tilbake i tid for å redde sin mor. Og derfra blir det sannsynligvis kun mørkere og mer innviklet. Det loves også at vi kommer til å se mange cameos med kjente skuespillere fra tidligere Batman-filmer.

Hva med en 84 år gammel Jack Nicholson som The Joker? Vi har funnet fram popkornet!

The Flash har premiere den 22. november 2022.

 

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.