TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Mer svulstig sci-fi action!

"Today we celebrate our Independence Day" erklærte den patriotiske presidenten, i Bill Pullmanns skikkelse, i Roland Emmerichs megasuksess "Independece Day" (1996) - nå kommer oppfølgeren.

forfatter
Publisert 27.11.14 - 10:01

Spenn fast sikkerhetsbeltet nok en gang, og forbered deg på heftige actionscener og svulstig dialog sommeren 2016 i det «Independence Day 2» kommer til en kino nær deg.

Det er deadline.com som nå melder at Fox har gitt grønt lys for en oppfølger av filmsuksessen der Jorden bombes tilbake til steinalderen av store og sinte aliens. Med mai 2015 som preliminær dato for filming gjenstår det nå for produsentene å close regissøravtalen med Emmerich, samt forsøke å overtale Will Smith til å gjenta sin rolle – en rolle han visstnok er avskrevet fra på grunn av at han er for dyr og for «kommersiell». Noe vi er overbevist om at er bullshit; tro oss, takker Smith ja til å gjenta rollen er Fox villig til å bla opp det det måtte koste. Få skuespillere er en større billettmagnet for kinoene. Derimot er det allerede bekreftet at Jeff Goldblum kommer med i oppfølgeren.

independence-day-film-poster

Verdenspremieren er foreløpig satt til 24. juni 2016, og med en arbeidstittel som «ID Forever Part I» svirrer det allerede rykter om to oppfølgere – noe vi er overbevist om at vil avhenge av om Emmerichs actionfest nok en gang klare å trekke hundretusener til kinoer verden rundt. Originalfilmen er en av tidenes mest innbringende, med en omsetning på nærmere 6 milliard kroner; en megaomsetning godt hjulpet frem av filmens imponerende og banebrytende spesialeffekter – hvorav sprengningen av Det Hvite hus har blitt en klassiker i filmhistorien.

independencedaywillsmithcigar

Får vi nok en gang se Will Smith kick alien ass?

Manuset skal (som originalen) skrives av Roland Emmerich og Dean Devlin, men plottet er foreløpig ukjent. Forvent veivende amerikanske flagg, enorme romskip, overveldende spesialeffekter, svulstig dialog og en tåre eller to. Ifølge Emmerich kan vi forvente noe «helt uvanlig»…

Dette KAN bli veldig gøy!

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Bridges i sitt ess! Jeff Bridges beviser at alder kun er et tall. Han briljerer som pensjonert superspion i miniserien basert på Perrys roman.
Fascinerende dårlig! Viaplay forsøker seg med et klønete innlegg i den betente norske ulvedebatten – og ender opp med å servere oss en fullstendig uinteressant, og uengasjerende, historie.
Mer cash fra Sverige! Netflix slipper nå den etterlengtede andresesongen av Snabba Cash!
Spiren til opprøret! Disney fortsetter med utvidelsen, og fordypningen, av Star Wars-universet. Og lykkes godt.
Nå er SkyShowtime offisielt lansert SkyShowtime erstatter strømmetjenesten Paramount+, og byr blant annet på filmer og serier fra Paramount og Universal Pictures.
Strømmepremiere i dag! Tom Cruise beviser nok en gang hvorfor han er klodens fremste garantist for actionfilmsuksesser.
Følg Lyd & Bilde