Search
Generic filters

Mer svulstig sci-fi action!

"Today we celebrate our Independence Day" erklærte den patriotiske presidenten, i Bill Pullmanns skikkelse, i Roland Emmerichs megasuksess "Independece Day" (1996) - nå kommer oppfølgeren.

Spenn fast sikkerhetsbeltet nok en gang, og forbered deg på heftige actionscener og svulstig dialog sommeren 2016 i det «Independence Day 2» kommer til en kino nær deg.

Det er deadline.com som nå melder at Fox har gitt grønt lys for en oppfølger av filmsuksessen der Jorden bombes tilbake til steinalderen av store og sinte aliens. Med mai 2015 som preliminær dato for filming gjenstår det nå for produsentene å close regissøravtalen med Emmerich, samt forsøke å overtale Will Smith til å gjenta sin rolle – en rolle han visstnok er avskrevet fra på grunn av at han er for dyr og for «kommersiell». Noe vi er overbevist om at er bullshit; tro oss, takker Smith ja til å gjenta rollen er Fox villig til å bla opp det det måtte koste. Få skuespillere er en større billettmagnet for kinoene. Derimot er det allerede bekreftet at Jeff Goldblum kommer med i oppfølgeren.

independence-day-film-poster

Verdenspremieren er foreløpig satt til 24. juni 2016, og med en arbeidstittel som «ID Forever Part I» svirrer det allerede rykter om to oppfølgere – noe vi er overbevist om at vil avhenge av om Emmerichs actionfest nok en gang klare å trekke hundretusener til kinoer verden rundt. Originalfilmen er en av tidenes mest innbringende, med en omsetning på nærmere 6 milliard kroner; en megaomsetning godt hjulpet frem av filmens imponerende og banebrytende spesialeffekter – hvorav sprengningen av Det Hvite hus har blitt en klassiker i filmhistorien.

independencedaywillsmithcigar

Får vi nok en gang se Will Smith kick alien ass?

Manuset skal (som originalen) skrives av Roland Emmerich og Dean Devlin, men plottet er foreløpig ukjent. Forvent veivende amerikanske flagg, enorme romskip, overveldende spesialeffekter, svulstig dialog og en tåre eller to. Ifølge Emmerich kan vi forvente noe «helt uvanlig»…

Dette KAN bli veldig gøy!

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.
I tillegg til Elite 85t slipper Jabra aktiv støydemping til den eksisterende Elite 75t.
I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.