Homeland sesong 6

Showtime har gitt grønt lys for en sjette sesong av Homeland.
forfatter

Til glede for mange bekreftet produksjonsselskapet Showtime i går at det blir nok en sesong med (tidligere) CIA-agent Carrie Mathison (Claire Danes) på jakt etter terrorister.

Seriene er blant Showtimes mest populære serier, og har et gjennomsnitt på 2,7 millioner seere i USA.

(Foto: Produsenten)
Carrie Mathison (Claire Danes) i sitt rette miljø. (Foto: Showtime)

Den meget spennende, og høyst aktuelle femtesesongen, sendes for tiden på TV2 Zebra, og foregår i Tyskland. Etter en slapp tredjesesong, der serien nærmest gikk i loop, fikk den nytt liv ved å flytte fokus ut av USA, først til Pakistan i sesong 4, og nå til Berlin i femtesesong.

Sesong 6 vil få premiere høsten 2016. Foreløpig er intet kjent om verken plott eller lokasjon.

Les anmeldelsene av samtlige sesong her!

PS! Mens du venter på neste sesong kan du slå i hjel tiden med en annen serie fra Showtime: «Billions» har premiere allerede den 18. januar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.