Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Mer fengslende Orange drama

Netflix har gitt grønt lys for 3 nye sesonger av "Orange is the New Black".

Skrevet av / 08.02.16 - 16:04
Mer fengslende Orange drama

Netflix og produksjonsselskapet Lionsgate annonserte i dag at «Orange Is The New Black», produsert av Jenji Kohan, er fornyet for tre nye sesonger på Netflix. Det er i forbindelse med premiere på den den fjerde sesongen fredag, 17. juni at sesong fem, seks og syv er bekreftet for årene fremover. Samtidig ble det annonsert at serien vil følge suksessformelen med Kohan som produsent og showrunner, også for de tre neste sesongene.

Les anmeldelsen av sesong 3 av «Orange is the New Black» her.

”Jenji og hennes team har produsert en fenomenal og viktig serie, som er både morsom og dramatisk, opprørende og hjertevarm. Seere fra hele verden har trykket både menn og kvinner fra serien til sitt bryst, og vi er spente på å se hvor de tre neste sesongene vil ta dem,” sier Cindy Holland, visepresident for originalt innhold hos Netflix.

Orange is the New Black - sesong 3_10

Les om alle Netflix-premierene i 2016 her!

”Tre år til! Ikke en hel regjeringstid, men nok av tid til å gjøre noen interessante grep”, sier skaper og produsent Jenji Kohan. ”Og kudos og takknemlighet til den fantastiske rollebesetningen, forfattere, produsenter, klippere, musikere, mixere, og mannskapet som jeg har æren av å skape denne serien sammen med”.

Sesong 4 har premiere fredag 17. juni, eksklusivt på Netflix.

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Bandekrigen fortsetter

Vil tilbake i sadelen!

Høyreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende høydepunkter på Netflix!

Hel-MAX?

Se trailer!

Premiere i dag!

Følelsene er tilbake!

Netflix slår tilbake!

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top