TV-serie/strømming

Gladnyhet til alle fans av TV-serien "Homeland", sesong 5 er nå bekreftet.
forfatter

CIA-agent Carrie Mathisons (Claire Danes) intens jakt på terrorister både i og utenfor USA grenser får nå sin femte sesong.

Produsentselskapet Showtime bekreftet denne uken at det (minst) blir en femtes sesong om CIA, deres beste menn og kvinner og klappjakten på terrorister i etterspillet etter 9/11. Og her har vi mye å se frem til, som vi skrev i vår anmeldelse av sesong 4:

«Etter at Brody ble hengt opp i en heisekran i Teheran og Carrie gravid med hans barn, ønsket hun seg bare ut av landet – løsningen (som også innebærer en befriende flukt fra hennes nyfødte datter!) blir som sjef for droneangrepene over Afghanistan og Pakistan. Da et droneangrep går fullstendig til helvete og dreper et førtitalls sivile blir Carrie kalt hjem på teppet, men via kompromitterende informasjon får hun raskt presset seg til en toppstilling i Islamabad – og spionplottet er til gangs tilbake på sporet.»

Les anmeldelsen av sesong 2 her!

Les anmeldelsen av sesong 3 her!

Homeland, sesong 4_1

Les anmeldelsen av sesong 4 her!

Serien, som i snitt trekker hele 6 millioner seere pr. uke, får sin femte sesong med 12 nye episoder i løpet av 2015. Som Nevins (Showtime) uttaler i pressemeldingen: «In its fourth season, HOMELAND has brilliantly reinvented itself.  It continues to capture the attention of a devoted fan base».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.