Search
Generic filters
L&B Live Q&A: Tema i dag kl 11:00, LYD - Hodetelefoner

Mens vi fortsatt venter på Hoverboardet…

Fremtiden er rett rundt hjørnet, og vi håper fortsatt at Marty McFly vil dukke opp i sin DeLorean. I mellomtiden kan du kjøpe en cola.

Nå er det like før…

For oss som vokste opp i 1980-årene, har datoen 21. oktober 2015 en helt spesiell betydning. Det er nemlig den datoen Marty McFly reiser til i den andre delen av  «Tilbake til fremtiden»-filmene, i sin tidsmaskin. En fjern fremtid, hvor det finnes flygende biler, selvsnørende sko og svevende skateboard.

30 år har gått siden den gang, og fremtiden har nesten innhentet oss. Desverre later de fleste av fremtidsteknologiene fremdeles vente på seg.

Som vi har skrevet om tidligere, er ikke Hoverboardet rigtig klart ennå. Det går litt bedre med skoene, selv om automatiske snørebånd ikke er hverdagskost. Og bilen i garasjen går fremdeles på bensin – og på gammeldags gummidekk. Ikke atomkraft og antityngdekraft.

Vi må imidlertid ikke gå – helt – skuffede inn i fremtiden. Pepsi har nemlig sørget for at én av fremtidstingene kan kjøpes den 21. oktober. Det gjelder drikken Pepsi Perfect, som Marty McFly kjøper for 50 dollar på en diner.

Brusen vil etter alt å dømme være den drikken vi allerede kjenner, men i en spesiell limited-edition-samlerflaske, som ligner den fra filmen. I filmen er Pepsi Perfect også tilsatt vitaminer. Til gjenytelse for vitaminmanglen blir brusen noe rimeligere enn i filmen, og vil «bare» koste 20 dollar. Men mon tro ikke prisen kommer til å stige blant samlere? Det lages nemlig bare 6.500 flasker.

Artikkelfoto: PepsiCo.

Kilde: Gizmodo

 

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Denne uken kan du som abonnent spørre redaksjonen om hva du vil innen hodetelefoner. Vi svarer live!
Philips slipper 17 og 24 tommers dataskjerm med pekefunksjon. Den største 242B9TL har Full HD-oppløsning.
Når du gjerne skulle sett forskjellen på en elg og en hjort, trenger du en kikkert med zoom.
Bluetooth-system til film og musikk på datamaskinen

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Fujifilm X-S10 stjeler fra de beste og senker prisen.
Norske priser på Tesla Model 3 justeres, den rimeligste starter nå på 399.900 kroner.
Romantikk på kontoret + drama på hjemmefronten = kaos.
Canon PowerShot Zoom med 100, 400 og 800mm zoom i lomma.
Fra i dag kan brukere oppleve Apple TV+ på tv’er fra Sony.
I år foregår alt hjemme. Ta den store kinoopplevelsen med hjem til stua, med innebygd Google TV.
Nikon Z7 II og Z6 II får bedre autofokus og vertikalgrep.
Den minste iPhone i nyere tid samt Apples hittil raskeste prosessor var blant nyhetene da Apple i dag lanserte nye iPhone 12- og 12 Pro-modeller
i 2007 var vi på MacWorld i San Francisco og fikk låne den første iPhone-modellen.
Spiller i stereo eller hele huset, og du kan snakke til den.
Perfekt for drone- eller studiobruk.
HP Spectre x360 gjenoppfinner den firkantede skjermen i stedet for bredformat.