Back to the Future

Fremtiden er rett rundt hjørnet, og vi håper fortsatt at Marty McFly vil dukke opp i sin DeLorean. I mellomtiden kan du kjøpe en cola.
forfatter

Nå er det like før…

For oss som vokste opp i 1980-årene, har datoen 21. oktober 2015 en helt spesiell betydning. Det er nemlig den datoen Marty McFly reiser til i den andre delen av  «Tilbake til fremtiden»-filmene, i sin tidsmaskin. En fjern fremtid, hvor det finnes flygende biler, selvsnørende sko og svevende skateboard.

30 år har gått siden den gang, og fremtiden har nesten innhentet oss. Desverre later de fleste av fremtidsteknologiene fremdeles vente på seg.

Som vi har skrevet om tidligere, er ikke Hoverboardet rigtig klart ennå. Det går litt bedre med skoene, selv om automatiske snørebånd ikke er hverdagskost. Og bilen i garasjen går fremdeles på bensin – og på gammeldags gummidekk. Ikke atomkraft og antityngdekraft.

Vi må imidlertid ikke gå – helt – skuffede inn i fremtiden. Pepsi har nemlig sørget for at én av fremtidstingene kan kjøpes den 21. oktober. Det gjelder drikken Pepsi Perfect, som Marty McFly kjøper for 50 dollar på en diner.

Brusen vil etter alt å dømme være den drikken vi allerede kjenner, men i en spesiell limited-edition-samlerflaske, som ligner den fra filmen. I filmen er Pepsi Perfect også tilsatt vitaminer. Til gjenytelse for vitaminmanglen blir brusen noe rimeligere enn i filmen, og vil «bare» koste 20 dollar. Men mon tro ikke prisen kommer til å stige blant samlere? Det lages nemlig bare 6.500 flasker.

Artikkelfoto: PepsiCo.

Kilde: Gizmodo

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.