Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Mammon på polsk?

På HBO kan du nå se Mammon på polsk og tsjekkisk!

Skrevet av / 18.02.16 - 13:45
Mammon på polsk?

Siste episode av andre sesong av NRK-serien «Mammon» ble sendt på søndag, men om du føler det blir veeeeldig lenge å vente til sesong 3 kan du snart logge deg inn på HBO Nordic og se en remake av sesong 1 – på polsk eller tsjekkisk! Produsert av HBO Europe.

Som et resultat av konsolideringen av HBOs europeiske organisasjoner kan HBO Nordic nå tilby flere originale HBO Europe-produksjoner.

De europeiske seriene blir tilgjengelig på tjenesten i mars, og blant disse finnes både den polske og den tsjekkiske versjonen av NRKs storsatsning «Mammon». Seriene er produsert av DRG i samarbeid med HBO Europe.

(Foto: Produsenten)
Jon Øigarden har gjort stor suksess som Peter Verås i NRK-serien «Mammon» (Foto: NRK)

«Vi er veldig glade for å kunne tilby flere nordiske og europeiske produksjoner på tjenesten vår», sier Line Mykland, COO i HBO Nordic. «Vi ser også frem til å tilby flere lokale produksjoner i fremtiden».

«Pakt» er navnet på den polske versjonen.

https://www.youtube.com/watch?v=v-p542F4x8A

Produsert av HBO Europe for HBO Poland, og basert på NRKs «Mammon». Piotr, (Marcin Dorociński), er en feiret gravejournalist som nylig har forårsaket store medieoppslag med sine avsløringer. Piotr, som skriver for publikasjonen Kurier, er på sporet av en stor finansskandale som etterhvert viser seg å bli av stor betydning for han på et personlig plan. Saken er mer komplisert enn han noengang kunne ha forestilt og involverer et stadig økende antall politikere og forretningsmenn.

Premiere på HBO Nordic den 31. mars.

 

«Mamon» er navnet på den tsjekkiske versjonen.

https://www.youtube.com/watch?v=vgc6Kl3_jiI

Produsert av HBO Europe for HBO Czech Republic, og basert på NRKs «Mammon». Historien utspiller seg i et moderne Tsjekkia, med handlingstråder som strekker seg tilbake til 1990-årene. 1990-årene i Tsjekkia var preget av utbredt korrupsjon og underslag, og privatiseringen av nasjonale selskaper. Hovedpersonen (Matej Hádek) i «Mamon» er en journalist som jobber med en avdekkende sak om en offentlig organisasjon. Under en bakgrunnssjekk av organisasjonen snubler han over avslørende detaljer om hans egen bror, som kan være involvert i en massiv skandale.

Premiere på HBO Nordic den 31. mars.

 

Alle sesongene har tidligere blitt vist i Europa, og vil bli tilgjengelig i sin helhet på HBO Nordic ved premieredato.

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsetter

Vil tilbake i sadelen!

Høyreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende høydepunkter på Netflix!

Hel-MAX?

Se trailer!

Premiere i dag!

Følelsene er tilbake!

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top