Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Lilyhammer 3 får rekordbudsjett

Med et estimert budsjett på hele 120 millioner kroner blir sesong 3 av kultserien Lilyhammer den desidert dyreste norske TV-serien noensinne.

Skrevet av / 05.12.13 - 14:52
Lilyhammer 3 får rekordbudsjett

Som Little Steven kunne bekrefte under førpremieren av sesong 2, i New York 19. november, vil filmingen av sesong 3 starte opp i Norge den 6. januar. Etter planen skal innspillingen være avsluttet innen utgangen av juni.

Lilyhammer

Som vel de fleste har fått med seg slipper Bruce Springsteen sitt nye album, High Hopes, den 14. januar, med påfølgende turnéstart i Sør-Afrika den 26. januar. Steven Van Zandt uttaler til backstreets.com at han skal spille sammen med Springsteen og resten av the E Street Band i januar/februar. Så langt er siste oppsatte konsert den 2. mars. I denne perioden tar Van Zandt seg pause fra Lilyhammer-innspillingen. Men, det er nærmest garantert at turneen til The Boss vil utvides til USA og Europa. Om dette medfører at Lilyhammer 3 blir utsatt, eller at Tom Morello (som sist) stepper inn som «vikar» for Little Steven er ikke avklart.

P1000095

Netflix-serien Lilyhammer har vært en enorm kommersiell suksess, med rundt en million seere i Norge, salg til 12 land, og tilgjengelig til Netflix-kunder i ca. 100 land. Med 120 millioner i produksjonskostnader dobles budsjettet fra sesong 2.

Planlagt premiere (8 nye episoder) om den tidligere mafiabossen Frank Tagliano er september 2014 – om da ikke en viss Mr. Springsteen stikker kjepper i hjulene…

Sesong 2 slippes på Blu-ray den 29. januar.

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fortsatt hel-MAX?

Slik fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it...

Prisvinnende kjærlighetsdrama

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsetter

Vil tilbake i sadelen!

Høyreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende høydepunkter på Netflix!

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top