Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Klart for sesong 3 av Sex Education

Kun knappe tre måneder til vi får et, etterlengtet, gjensyn med Otis & Co.

Den populære tenåringsserien fra Netflix, Sex Education, om det trøblete følelseslivet til britiske ungdommer kommer snart med sin tredje sesong.

Hormonene løper nok fortsatt løpsk hos de sjarmerende tenåringene på Moordale ungdomsskole.

 

Livet til avgangselevene ved Moordale, i en mellomstor engelsk by, byr så visst på sine utfordringer. I bunn og grunn tror alle at alle andre har sex hele tiden, og forventnings- og prestasjonspresset er, mildt sagt, presserende – og nærmer seg eksploderende.

Annonse
Sex Education, sesong 1 Herlig dramakomedie om sexfrustrerte og overkåte ungdommer – som oser av sjarm!

Sesong 2 hadde premiere i januar i fjor, og i vinter annonserte Netflix sesong 3. Ikke direkte uventet i og med at serien var en av de mest populære på strømmetjenesten da den ble lansert i 2019.

Maeve (Emma Mackey), “Sex Education, sesong 3” (Foto: Netflix)

Annonse

Sesong 3 får global premiere den 17. september.

Heldigvis returnerer brorparten av hovedrolleinnehavere.

Sex Education Season 3 Sex Education Season 3 Sex Education Season 3 Sex Education Season 3
<
>
Sex Education, sesong 3 (Foto: Netflix)

Fra pressemeldingen kan vi lese følgende om handlingen:

Det er et nytt år og Otis har tilfeldig sex, Eric og Adam er offisielt et par og Jean venter barn. I mellomtiden prøver den nye rektoren Hope (spilt av Jemima Kirke) å gjøre Moordale til en eksemplarisk skole, Aimee oppdager feminisme, Jackson blir forelsket og en tapt melding på telefonsvareren venter fortsatt. Vær forberedt på forpliktelser, fremmede fenomener, vulva muffins, og mye mer fra madame Groff.

Nye tilskudd til rollebesetningen inkluderer Jason Isaacs som spiller Peter Groff, Mr. Groffs mer suksessfulle og hovmodige storebror. Artist og låtskriver, Dua Saleh i sin skuespillerdebut som Cal – en ikke-binær student ved Moordale. I tillegg til Indra Ové som spiller Elsies fostermor, Anna.

Tanya Reynolds (som spiller Lily i serien) har delt med oss noen bilder hun har tatt under innspillingen av tredjesesongen:

Sex Education, sesong 3, BTS_1 Sex Education, sesong 3, BTS_2 Sex Education, sesong 3, BTS_3 Sex Education, sesong 3, BTS_4 Sex Education, sesong 3, BTS_5 Sex Education, sesong 3, BTS_6
<
>
Sex Education, sesong 3, BTS (Foto: Tanya Reynolds / Netflix)

Hva har Maeve (Emma Mackey) og Otis (Asa Butterfield) i vente i den kommende tredjesesongen av Sex Education? (Foto: Netflix)

Hovedrollene bekles av Asa Butterfield, Gillian Anderson, Emma Mackey, Ncuti Gatwa, Connor Swindells, Aimee-Lou Wood, Kedar Williams-Stirling, Chaneil Kular, Simone Ashley, Mimi Keene, Tanya Reynolds, Mikael Persbrandt, Patricia Allison, Sami Outalball, Anne-Marie Duff, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Alistair Petrie, Samantha Spiro, Rakhee Thakrar og Jim Howick.

Serien er skrevet og skapt av Laurie Nunn og produsert av Eleven. Sesong 3 er regissert av Ben Taylor og Runyararo Mapfumo.

Otis (Asa Butterfield), klar for en FESTAFTEN! 🙂 Sex Education. (Foto: Netflix)

Annonse
forfatter

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.