TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Klart for sesong 3 av Sex Education

Kun knappe tre måneder til vi får et, etterlengtet, gjensyn med Otis & Co.

forfatter
Publisert 28.06.21 - 14:47

Den populære tenåringsserien fra Netflix, Sex Education, om det trøblete følelseslivet til britiske ungdommer kommer snart med sin tredje sesong.

Hormonene løper nok fortsatt løpsk hos de sjarmerende tenåringene på Moordale ungdomsskole.

https://youtu.be/_sKjKtPglpQ

 

Livet til avgangselevene ved Moordale, i en mellomstor engelsk by, byr så visst på sine utfordringer. I bunn og grunn tror alle at alle andre har sex hele tiden, og forventnings- og prestasjonspresset er, mildt sagt, presserende – og nærmer seg eksploderende.

Les også Sex Education, sesong 1 Herlig dramakomedie om sexfrustrerte og overkåte ungdommer – som oser av sjarm!

Sesong 2 hadde premiere i januar i fjor, og i vinter annonserte Netflix sesong 3. Ikke direkte uventet i og med at serien var en av de mest populære på strømmetjenesten da den ble lansert i 2019.

Maeve (Emma Mackey), «Sex Education, sesong 3» (Foto: Netflix)

Sesong 3 får global premiere den 17. september.

Heldigvis returnerer brorparten av hovedrolleinnehavere.

Sex Education Season 3 Sex Education Season 3 Sex Education Season 3 Sex Education Season 3
<
>
Sex Education, sesong 3 (Foto: Netflix)

Fra pressemeldingen kan vi lese følgende om handlingen:

Det er et nytt år og Otis har tilfeldig sex, Eric og Adam er offisielt et par og Jean venter barn. I mellomtiden prøver den nye rektoren Hope (spilt av Jemima Kirke) å gjøre Moordale til en eksemplarisk skole, Aimee oppdager feminisme, Jackson blir forelsket og en tapt melding på telefonsvareren venter fortsatt. Vær forberedt på forpliktelser, fremmede fenomener, vulva muffins, og mye mer fra madame Groff.

Nye tilskudd til rollebesetningen inkluderer Jason Isaacs som spiller Peter Groff, Mr. Groffs mer suksessfulle og hovmodige storebror. Artist og låtskriver, Dua Saleh i sin skuespillerdebut som Cal – en ikke-binær student ved Moordale. I tillegg til Indra Ové som spiller Elsies fostermor, Anna.

Tanya Reynolds (som spiller Lily i serien) har delt med oss noen bilder hun har tatt under innspillingen av tredjesesongen:

Sex Education, sesong 3, BTS_1 Sex Education, sesong 3, BTS_2 Sex Education, sesong 3, BTS_3 Sex Education, sesong 3, BTS_4 Sex Education, sesong 3, BTS_5 Sex Education, sesong 3, BTS_6
<
>
Sex Education, sesong 3, BTS (Foto: Tanya Reynolds / Netflix)
Les også Sprengkåte tenåringer Hormonene løper fortsatt løpsk hos de sjarmerende tenåringene på Moordale ungdomsskole.
Hva har Maeve (Emma Mackey) og Otis (Asa Butterfield) i vente i den kommende tredjesesongen av Sex Education? (Foto: Netflix)

Hovedrollene bekles av Asa Butterfield, Gillian Anderson, Emma Mackey, Ncuti Gatwa, Connor Swindells, Aimee-Lou Wood, Kedar Williams-Stirling, Chaneil Kular, Simone Ashley, Mimi Keene, Tanya Reynolds, Mikael Persbrandt, Patricia Allison, Sami Outalball, Anne-Marie Duff, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Alistair Petrie, Samantha Spiro, Rakhee Thakrar og Jim Howick.

Serien er skrevet og skapt av Laurie Nunn og produsert av Eleven. Sesong 3 er regissert av Ben Taylor og Runyararo Mapfumo.

Otis (Asa Butterfield), klar for en FESTAFTEN! 🙂 Sex Education. (Foto: Netflix)
Les også Vi kårer den beste strømmetjenesten (for deg) Med lanseringen av Disney+ har strømmekrigen for alvor tatt av, men hvilke av de store strømmetjenestene MÅ du ha?

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Grovt utnyttet? Sverter regissør Andrew Dominik tidenes mest berømte sexbombe på det groveste?
Siste nytt fra Montana! Kevin Costner & Co saler opp hestene for nok en runde cowboy-intriger.
Men jerven var ikke død! Men Hugh Jackmans Wolverine var ikke død! I 2024 gjenoppstår helten med knivbladene, i Deadpool 3.
Endelig er Lotus tilbake! Fikk du ikke nok av arrogante, narsissistiske, hvite rike turister på Hawaii, så vender konseptet snart tilbake på skjermen.
Har "klonet" stemmen til Darth Vader ved hjelp av kunstig intelligens James Earl Jones går av med pensjon, men stemmen hans bevares ved hjelp av AI-teknologi!
Bridges i sitt ess! Jeff Bridges beviser at alder kun er et tall. Han briljerer som pensjonert superspion i miniserien basert på Perrys roman.
Følg Lyd & Bilde