Film

22 år etter begivenhetene i Jurassic Park er dyreparken med dinosaurer gjenåpnet...
Annonse
Annonse
forfatter

Det har gått mer enn 13 år siden Jurassic Park III, men til neste år kan kinosalene endelig slå dørene opp til Jurassic World – den fjerde i rekken av filmene om dyreparken med forhistoriske øgler på den tropiske øyen Isla Nublar.

Steven Spielberg, som instruerte de to første filmene i serien, er executive producer på Jurassic World, mens hovedrollen spilles av Chris Pratt, som vi blant annet kjenner fra Guardians of the Galaxy. Filmen instrueres av Colin Trevorow.

Filmen er på en måte en reboot at den opprinnelige serien, da alle sentrale roller er skiftet ut, men handlingen følger kronologisk etter historien i de første tre filmene og foregår på Isla Nublar, hvor dinosaur-parken har blitt en stor publikumsuksess. Men selvfølgelig er det nok en gang noe som går galt… denne gangen fordi firmaet bak dyreparken forsøker å skape en helt ny og meget intelligent dinosaur.

Jurassic World får premiere den 12. juni 2015. Den første offisielle traileren kan du se under.

Annonse

Fun fact: I filmen skal vi få se en statue av Richard Attenborough. Han spilte John Hammond, grunnleggeren av parken, i de to første filmene. Attenborough døde dessverre nylig, og statuen er gjort som en honnør til ham.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Sony har i dag lansert en ny modell til Xperia 10-serien. Mobilen er den første i serien med 5G.
Mer enn en halv million Huawei-brukere har lastet ned infiserte apper fra selskapets offisielle app-butikk, AppGallery.
Nå kan du lete opp ting som ikke er laget av Apple.
Den nye Nokia X-serien av smarttelefoner er utviklet til å oppfordre brukeren til å beholde smarttelefonen i lengre tid med tre års garanti, sikkerhetsoppdateringer og Android-versjoner.
Med den største oppdateringen av Google Earth på mange år blir det nå mulig å se millioner av satelittbilder fra bl.a. NASA i timelapse. Disse viser tiårenes markante forandringer av kloden.
Den danske toppskuespilleren har landet nok en internasjonal megarolle.
Innstegsvarianten av Tesla Model 3 settes ned med 50.000 kroner, med umiddelbar virkning.
Blir ny FIA Formula E Safety Car
Den ser mye større ut enn den er, den nye 4309 Studio Monitor.
770 km rekkevidde, selvkjøring på nivå 3, og en overflod av luksus.
Der hvor andre jukser til et 4K-bilde fra et HD-panel, har Sony-projektorene ekte 4K-paneler. Nå kommer to viktige modeller med den nye X1-prosessoren for bildebehandling i toppklasse.
Strømmetjenesten Qobuz satser på musikk med høy lydkvalitet. Nå kommer den til Norge.
Urbanista Los Angeles lades med solceller.
Vakkert og oppsiktsvekkende fra Sony World Photography Awards 2021
Canons nye skrivergenerasjon har fyllbare blekktanker.
Audis nye el-SUV blir den første bilen med Sonos-lyd. Sjekk lanseringsvideoen her!