TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Juno

Med Juno tar Reitman (regi) oss med på en meget uforutsigbar reise med den noe uortodokse tenåringen Juno, fabelaktig fremstilt av unge Ellen Page.

forfatter
Publisert 29.08.08 - 10:00


Juno kjeder seg, og hva gjør tenåringer når de kjeder seg? Jo, de har sex, ubeskyttet sex må vite. Og slikt blir det av og til barn av – så som i dette tilfellet. Juno er kun 16 år og kjæresten blir stum når han får den ”glade” nyheten. Etter å ha vurdert, og forkaset abort, vender hun blikket mot adopsjon. Til slutt finner hun det, tilsynelatende, perfekte ekteparet Jennifer Garner og Jason Bateman.

Juno er slettes ingen umoden tretten-på-dusinet tenåring, hun er meget moden for alderen, reflektert, opplyst og kjapp i kjeften. Manuset (som er skrevet av forfatteren av boken med samme navn) er veldig realistisk og samen med regien gir det filmen et dokumentarisk preg. For oss som har noen år mer på baken er det som å bli satt tilbake i tid og gjenoppleve den ”klønete” tenåringstiden.

Fabelaktig sjarmerende og herlig humor, usentimental og uten spor av ironi eller plagsom amerikansk pekefingermoralisme. Karrierehøydepunkter leveres av samtlige hovedrolleinnehavere, ikke minst er Juno og hennes foreldre skremmende godt fremstilt. En skikkelig hjertevarmer som anbefales på det varmeste!

Fantastisk godt lydspor og meget bra billedkvalitet på Blu-ray discen. Ekstramaterielet er et vell av morsomheter med en mengde gode minidokumentarer, utelatte scener, bloopers og intervjuer, som alle gir oss et godt innblikk av hele produksjonen og tanken bak filmen.

Tor Aavatsmark

Release: 25. juni
Regi: Jason Reitman
Med: Ellen Page, Michael Cara, Jennifer Garner, Jason Bateman, J.K. Simmons
Land: USA    År: 2007    Tid: 1:36 t.

Film:

Ekstra:

Lyd:

Bilde:

 

Siste artikler:

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Ufullendt alien-sjarm Det var en tid da Netflix åpnet lommeboken, og sin enorme abonnementsmasse, for enhver håpefull filmnerd – den tiden er nok forbi.
Nytt Netflix-abonnement med reklamer rett rundt hjørnet Netflix-toppsjef sier at tapet av mange potensielle brukere er begrunnelsen bak det nye tiltaket.
Mer herlig forvirring fra Westworld Etter en langvarig koronapause er Westworld tilbake på sporet, og mer tilbake til røttene.
NY Stranger Things 4 II-trailer! Netflix har nå sluppet ny trailer fra det avsluttende kapittelet av sesong 4 til Stranger Things.
"You know nothing, Jon Snow." Eller? HBO Max annonserer nå nok en spin off-serie fra Game of Thrones-universet.
«Tilbake til Fremtiden» VHS satte salgsrekord på auksjon Great Scott! Se video fra den elleville budrunden.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend