Jon Stewart gjør comeback – på HBO!

En av tidenes mest anerkjente talkshowverter, og komiker, Jon Stewart annonserer nå sitt comeback på TV-skjermen.

Skrevet av / 03.11.15 - 20:50
Jon Stewart gjør comeback – på HBO!

Det er knappe tre måneder siden Jon Stewart takket for seg etter 17 år som programleder for «The Daily Show» (Comedy Central), med sitt «Moment of Zen»: Bruce Springsteens «Land of Hope and Dreams».

https://www.youtube.com/watch?v=tYhlN2AdiMs

Den svært populære komikeren («The Daily Show» vant hele 23 Emmy-priser, og lå på godt over 2 millioner seere) fra New Jersey ble viden kjent for sin bitende, og sterkt politiske, satire. Det var aldri noen hemmelighet at han ikke akkurat var fan av Republikanerne, men han nøt stor respekt i alle leire, og hadde en usedvanlig imponerende gjesteliste gjennom sine 16 år.

(Foto: Produsenten)

6. august i år gikk Jon Stewart av scenen for siste gang som programleder av «The Daily Show», til tonene av The Boss’ «Land of Hope and Dreams». (Foto: Comedy Central)

 

I kveld melder HBO at de har signert en avtale om et 4-årig samarbeid der Stewart skal levere dagsaktuelt digitalt innhold servert i kortform, som skal vises på plattformene HBO NOW og HBO GO. Det er altså i første omgang ikke snakk om et fast show, men i avtalen ligger det en opsjon på eventuelle andre film og TV-muligheter.

I forbindelse med offentliggjøringen av avtalen, uttaler en av programsjefene i HBO, Michael Lombardo, at: «Jon Stewart led a revolution that changed the face of TV comedy on the Daily Show. He graced our network nearly 20 years ago, so we’re thrilled to welcome back his immense talents in this next chapter of his career.»

Lanseringsdatoen for Stewarts TV-comeback er foreløpig ukjent.

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Comeback?

Mer norske Troll fra Netflix

Renner returnerer!

Mer serienytt fra Yellowstone-skaperen.

Denne får du ikke plass til i stua

Siste dans med gjengen

Scroll to Top