Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

John Rambo blir TV-stjerne

Skrevet av / 22.08.13 - 11:22
John Rambo blir TV-stjerne

Gjenbruk av gamle ’80-talls helter har blitt nærmest standard i Hollywood, Bruce Wills har allerede planlagt sin sjette film om den uheldige purken John McClane, Sylvester Stallone har gjenopplivet Rocky (med en mulig sjette oppfølger i 2015) og gjorde sin fjerde film om vietnamveteranen John Rambo i 2008; for øvrig en severdig actionfilm. Det har lenge vært snakk om en femte Rambo-film, men nå ser det ut til at vår antihelt heller går til TV-mediet.

rambo_movie_image_sylvester_stallone_01
John Rambo (Sylvester Stallone), i kjent positur!

Entertainment One (som bl.a. står bak TV-seriene The Firm og Hung) har signert en avtale om en TV-serie basert rundt Rambo, og de er allerede i forhandlinger med Stallone om en rolle som den originale Rambo i serien. Hvor omfattende Stallones rolle eventuelt blir, vites ikke på nåværende tidspunkt. Stallone forhandler både om en rolle foran og bak kamera. Vi tror hans tilstedeværelse foran kamera vil være avgjørende for serienes suksess.

Rambo ... Sylvester Stallone as the action hero.
Dette vår vi snart mer av – på TV.

Rambo: First Blood (1982) var, etter tre Rocky-filmer, Stallones definitive gjennombrudd som actionstjerne. En meget god film som var minst like mye thriller som actionfilm. Med oppfølgere i 1985 og 1988 ble Rambo selve ikonet for 1980-tallets karikerte actionfilmer, og satte en ny standard innenfor genren. Filmene var kontroversielle og skapte ny debatt rundt vold på film, og hva det gjør med lettpåvirkelige sjeler. I Skandinavia ble filmene kraftig klippet til kinovisningen, med dagens øyne en kuriøs beslutning, spesielt med tanke på at John Rambo (den mest voldelige filmen i serien) ble vist uredigert i 2008.

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hysterisk ny trailer!

Fortsatt hel-MAX?

Slik fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it...

Prisvinnende kjærlighetsdrama

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsetter

Vil tilbake i sadelen!

Høyreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Lyd & Bilde
Scroll to Top