Search
Generic filters

John Rambo blir TV-stjerne

Gjenbruk av gamle ’80-talls helter har blitt nærmest standard i Hollywood, Bruce Wills har allerede planlagt sin sjette film om den uheldige purken John McClane, Sylvester Stallone har gjenopplivet Rocky (med en mulig sjette oppfølger i 2015) og gjorde sin fjerde film om vietnamveteranen John Rambo i 2008; for øvrig en severdig actionfilm. Det har lenge vært snakk om en femte Rambo-film, men nå ser det ut til at vår antihelt heller går til TV-mediet.

rambo_movie_image_sylvester_stallone_01
John Rambo (Sylvester Stallone), i kjent positur!

Entertainment One (som bl.a. står bak TV-seriene The Firm og Hung) har signert en avtale om en TV-serie basert rundt Rambo, og de er allerede i forhandlinger med Stallone om en rolle som den originale Rambo i serien. Hvor omfattende Stallones rolle eventuelt blir, vites ikke på nåværende tidspunkt. Stallone forhandler både om en rolle foran og bak kamera. Vi tror hans tilstedeværelse foran kamera vil være avgjørende for serienes suksess.

Rambo ... Sylvester Stallone as the action hero.
Dette vår vi snart mer av – på TV.

Rambo: First Blood (1982) var, etter tre Rocky-filmer, Stallones definitive gjennombrudd som actionstjerne. En meget god film som var minst like mye thriller som actionfilm. Med oppfølgere i 1985 og 1988 ble Rambo selve ikonet for 1980-tallets karikerte actionfilmer, og satte en ny standard innenfor genren. Filmene var kontroversielle og skapte ny debatt rundt vold på film, og hva det gjør med lettpåvirkelige sjeler. I Skandinavia ble filmene kraftig klippet til kinovisningen, med dagens øyne en kuriøs beslutning, spesielt med tanke på at John Rambo (den mest voldelige filmen i serien) ble vist uredigert i 2008.

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Google håper smarthøyttaleren Nest Audio vil gi konkurrentene juling. Ny Chromecast med fjernkontroll også lansert, og dessuten mobilen Google Pixel 5.
Lenovo X1 Fold kan bestilles allerede nå.
Fritt valg på lyseffekter og fire forskjellige opptaksmoduser.
Bang & Olufsen i gaming-samarbeid med e-sportsutøverne i Astralis. Vil ha gaming-headsett klar til våren.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nettverks-bridger fra Japan lover oss et klokkerent musikksignal, slik at den tilkoblede DAC-en kan skinne ekstra.
Amazon-eide Ring har lansert Always Home Cam, som har en helt unik funksjon: Det er en flygende minidrone som patruljerer hjemmet ditt.
Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!