Search
Generic filters

Iron Sky 2 filmes til høsten

Etterfølgeren til den folkefinansierte nazi-sci-fi-komedien Iron Sky har fått både penger og distribusjon på plass.

Da Andre verdenskrig sluttet i 1945, flyktet de siste nazistene til månen, hvor de bygde en rombase på den mørke siden. I hvert fall i følge de finske filmnerdene Timo Vuorensola og Tero Kaukomaa, som i 2012 skapte sci-fi-komedien «Iron Sky

Filmen, som på ingen måte har ambisjoner om å bli tatt alvorlig, ble blant annet finansiert gjennom folkefinansiering. Frivillige bidro dessuten med datakraft og kunnskaper til selve tilblivelsen av «Iron Sky».

Og nå er altså oppfølgeren på vei.

I følge filmmagasinet The Hollywood Reporter har Michel J. Vandewalle fra Atlas International og Glenn Kendrick Ackerman fra V International Media skrevet under på å delta i finansieringen av «Iron Sky: The Coming Race». De skal dessuten håndtere distribusjonsrettighetene til filmen utenfor Norden. Hvor mange penger de har skutt i prosjektet, nevnes ikke. Men i følge Iron Sky-folkene er de «nesten i mål» med de ca. 100 millioner kronene som toeren er budsjettert til. Vandervalle og Ackerman vil starte salget under filmfestivalen i Cannes.

Når filmen, som skal filmes fra høsten 2015, er ferdig, vil man kunne se Adolf Hitler forsøke å innta kloden fra sitt siste skjulested i Jordens hule indre. Hvor det for øvrig fortsatt lever dinosaurer.

Hva «Iron Sky: The Coming Race» måtte mangle i logikk eller dybde, vil den helt sikkert ta igjen i ren, rå nerdete humor. Vi gleder oss til premieren, som skal bli i Berlin i februar 2017!

Kilde: The Hollywood Reporter

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Amazon-eide Ring har lansert Always Home Cam, som har en helt unik funksjon: Det er en flygende minidrone som patruljerer hjemmet ditt.
Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.
I tillegg til Elite 85t slipper Jabra aktiv støydemping til den eksisterende Elite 75t.
I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.