TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Iron Sky 2 filmes til høsten

Etterfølgeren til den folkefinansierte nazi-sci-fi-komedien Iron Sky har fått både penger og distribusjon på plass.

forfatter
Publisert 21.05.15 - 11:57

Da Andre verdenskrig sluttet i 1945, flyktet de siste nazistene til månen, hvor de bygde en rombase på den mørke siden. I hvert fall i følge de finske filmnerdene Timo Vuorensola og Tero Kaukomaa, som i 2012 skapte sci-fi-komedien «Iron Sky

Filmen, som på ingen måte har ambisjoner om å bli tatt alvorlig, ble blant annet finansiert gjennom folkefinansiering. Frivillige bidro dessuten med datakraft og kunnskaper til selve tilblivelsen av «Iron Sky».

Og nå er altså oppfølgeren på vei.

I følge filmmagasinet The Hollywood Reporter har Michel J. Vandewalle fra Atlas International og Glenn Kendrick Ackerman fra V International Media skrevet under på å delta i finansieringen av «Iron Sky: The Coming Race». De skal dessuten håndtere distribusjonsrettighetene til filmen utenfor Norden. Hvor mange penger de har skutt i prosjektet, nevnes ikke. Men i følge Iron Sky-folkene er de «nesten i mål» med de ca. 100 millioner kronene som toeren er budsjettert til. Vandervalle og Ackerman vil starte salget under filmfestivalen i Cannes.

Når filmen, som skal filmes fra høsten 2015, er ferdig, vil man kunne se Adolf Hitler forsøke å innta kloden fra sitt siste skjulested i Jordens hule indre. Hvor det for øvrig fortsatt lever dinosaurer.

Hva «Iron Sky: The Coming Race» måtte mangle i logikk eller dybde, vil den helt sikkert ta igjen i ren, rå nerdete humor. Vi gleder oss til premieren, som skal bli i Berlin i februar 2017!

Kilde: The Hollywood Reporter

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Men Varulven var ikke død! Men Hugh Jackmans Wolverine var ikke død! I 2024 gjenoppstår helten med knivbladene, i Deadpool 3.
Endelig er Lotus tilbake! Fikk du ikke nok av arrogante, narsissistiske, hvite rike turister på Hawaii, så vender konseptet snart tilbake på skjermen.
Har "klonet" stemmen til Darth Vader ved hjelp av kunstig intelligens James Earl Jones går av med pensjon, men stemmen hans bevares ved hjelp av AI-teknologi!
Bridges i sitt ess! Jeff Bridges beviser at alder kun er et tall. Han briljerer som pensjonert superspion i miniserien basert på Perrys roman.
Fascinerende dårlig! Viaplay forsøker seg med et klønete innlegg i den betente norske ulvedebatten – og ender opp med å servere oss en fullstendig uinteressant, og uengasjerende, historie.
Mer cash fra Sverige! Netflix slipper nå den etterlengtede andresesongen av Snabba Cash!
Følg Lyd & Bilde