Search
Generic filters

I Want Candy

Overraskende morsom og sjarmerende britisk “American Pie-komedie”.

Etter suksessen med American Pie-filmene vokste genren tenåringskomedie-med-romantikk-og-sex seg stor i USA; med svært varierende kvalitet. Skepsisen var derfor stor før vi puttet I Want Candy inn i Pioneer-spilleren – skepsisen ble ikke akkurat dempet ved at Carmen Electra stod for hovedrollen. Desto mer gledelig å ta feil!

Filmskolestudentene Joe og Baggy skal lage avgangsfilm, manuset har de jobbet med i tre år, men finansieringen mangler. Ad omveier kommer de borti en av de mer lugubre avartene av en pornofilmprodusent, han lover dem penger såfremt de skaffer Candy Fiveways (Electra) i hovedrollen. Candy stiller opp, kunstfilmen får (store) innslag av ”voksenfilm” og morsomhetene og pinlighetene står i kø.

Det som skiller I Want Candy fra sine mer stupide amerikanske fettere er den lune, naive og godmodige britiske humoren. Jo visst er manuset pinlig forutsigbart og plottet fullt av usannsynligheter og snarveier, men det hele er fortalt på en rørende naiv og ekte måte, der pinlighetene ikke fremstår som plumpe og stupide, men heller sjarmerende og tidvis hysterisk humrende!

Guttegjengen fremstilles med stor troverdighet av Riley og Burke, og selv Electra kommer unna med æren i behold. Tre sterke stjerner! Meget bra lyd- (DTS HD) og billedkvalitet. Morsom bakomfilm og noen utelatte scener er det vi avspises med på bonussiden.

Tor Aavatsmark

 

Release: 9. juli
Regi: Stephen Surjik
Med: Carmen Electra, Tom Riley, Tom Burke, Eddie Marsan, Stephanie Blacker
Land: UK    År: 2007    Tid: 1:30 t.

Film:

Ekstra:

Lyd:

Bilde:

 

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker