House of Cards sesong 3 bekreftet

I det sesong 2 av House of Cards snart har premiere, bekrefter Netflix at det kommer en tredje sesong av den populære serien.

Skrevet av / 05.02.14 - 12:23
House of Cards sesong 3 bekreftet

Glem Northug og Bjørgen, snart er kongressmann Frank Underwood  i House of Cards tilbake på TV-skjermen!

Sesong 2 av den populære TV-serien om det politiske spillet i Washington DC har premiere 14. februar på Netflix. Og allerede nå melder Netflix at de har gitt grønt lys for en tredje sesong med Frank Underwood & co.

En representant for den amerikanske strømmetjenesten har bekreftet overfor The Hollywood Reporter at House of Cards-produksjonen vil igangsettes snart. Den opprinnelige engelske serien med samme navn, løp også over tre sesonger.

House of Cards var den første eksklusive serien fra Netflix, som senere ble etterfulgt av Hemlock Grove, Orange is the New Black og en ny sesong av Arrested Development.

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Gentlemanstyven vender tilbake

Se trailer – True Detective, sesong 4

Premiere på kodenavn: Annika

Se Kåre Conradi sløye laks!

Tilbake til filmstudioene?

«IMAX-Barbie» har premiere i dag

Scroll to Top