TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022

House of Cards sesong 3 bekreftet

I det sesong 2 av House of Cards snart har premiere, bekrefter Netflix at det kommer en tredje sesong av den populære serien.

forfatter
Publisert 05.02.14 - 12:23

Glem Northug og Bjørgen, snart er kongressmann Frank Underwood  i House of Cards tilbake på TV-skjermen!

Sesong 2 av den populære TV-serien om det politiske spillet i Washington DC har premiere 14. februar på Netflix. Og allerede nå melder Netflix at de har gitt grønt lys for en tredje sesong med Frank Underwood & co.

En representant for den amerikanske strømmetjenesten har bekreftet overfor The Hollywood Reporter at House of Cards-produksjonen vil igangsettes snart. Den opprinnelige engelske serien med samme navn, løp også over tre sesonger.

House of Cards var den første eksklusive serien fra Netflix, som senere ble etterfulgt av Hemlock Grove, Orange is the New Black og en ny sesong av Arrested Development.

Annonse
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Her er den første Indy-traileren 'Indiana Jones and the Dial of Destiny' har premiere 23. juni 2023. Og nå er den første traileren her.
Svensk krim fra Disney Disney lager serie ut av den svenske krimsuksessen Koke bjørn.
Fungerer Willow-magien i 2022? Disney forsøker å puste nytt liv i 1980-talls klassikeren.
Kommer allerede i desember! SkyShowtime slipper i dag ny trailer til Taylor Sheridan-serien 1923 - og fremskynder premieredatoen!
Stallone med fornøyelig comeback Sly Stallone gjør et mer enn anstendig comeback som seriøs skuespiller i en ujevn mafiakomedie.
Ny dansk Netflix-serie har premiere 5. januar 2023 Serien er på seks episoder. Blant de medvirkende er Zlatko Buric, Mikael Bertelsen og Mads Brügger.
Følg Lyd & Bilde