Nyhet

Her er traileren til en ny dansk Star Wars-film

I anledning den internasjonale Star Wars-dagen May the 4th, slippes traileren til danske Shrouded Destiny: A Star Wars Long Tale.

I Danmark bor det en Star Wars-fan som er litt mer interessert i de populære filmene enn de fleste. Shahbaz Sarwar, som han heter, er faktisk så stor fan av Star Wars, at han sammen med 300 andre frivillige i løpet av de siste fire årene har jobbet med å skrive og regissere en fan-produsert Star Wars-film, som har fått navnet Shrouded Destiny.

I anledningen av den internasjonale Star Wars-dagen(May the 4th), har det nå blitt gitt ut en to minutter lang trailer for filmen. Den kan du se nederst i artikkelen.

Shrouded Destiny: A Star Wars Long Tale blir produsert i Danmark. Det samlede budsjettet har vært på rundt 900.000 kroner.

Selv om filmen er et rent fan-prosjekt og ikke har noe med Disney eller de offisielle Star Wars-filmene å gjøre, spiller den danske skuespilleren Lars Mikkelsen likevel en hovedrolle i filmen som Jedi Master Okana Vidai.

Filmen har dessverre ikke en premieredato, men ifølge det danske tech-medie Input, som har snakket med Shahbaz Sarwar, er målet at filmen skal komme i år. I skrivende stund er filmen i postproduksjon, som forventes å ta et halvt år.

«Men det er jo med forbehold for hvordan det går med filmbransjen i disse krevende tider på grunn av koronaviruset,» sier Shahbaz Sarwar til Input.

Lars Mikkelsen, bror til Mads Mikkelsen som faktisk var med i den ordentlige Star Wars-filmen Rogue One, spiller en hovedrolle i Shrouded Destiny.

Shahbaz Sarwar spiller selv med i filmen som dusørjegeren Tulek. Filmen blir 45 minutter lang. Den har sin egen Facebook-side, som du kan følge her.

Les videre
Exit mobile version