Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Her er traileren til en ny dansk Star Wars-film

I anledning den internasjonale Star Wars-dagen May the 4th, slippes traileren til danske Shrouded Destiny: A Star Wars Long Tale.

Skrevet av / 04.05.20 - 17:01
Her er traileren til en ny dansk Star Wars-film

I Danmark bor det en Star Wars-fan som er litt mer interessert i de populære filmene enn de fleste. Shahbaz Sarwar, som han heter, er faktisk så stor fan av Star Wars, at han sammen med 300 andre frivillige i løpet av de siste fire årene har jobbet med å skrive og regissere en fan-produsert Star Wars-film, som har fått navnet Shrouded Destiny.

I anledningen av den internasjonale Star Wars-dagen(May the 4th), har det nå blitt gitt ut en to minutter lang trailer for filmen. Den kan du se nederst i artikkelen.

Shrouded Destiny: A Star Wars Long Tale blir produsert i Danmark. Det samlede budsjettet har vært på rundt 900.000 kroner.

Selv om filmen er et rent fan-prosjekt og ikke har noe med Disney eller de offisielle Star Wars-filmene å gjøre, spiller den danske skuespilleren Lars Mikkelsen likevel en hovedrolle i filmen som Jedi Master Okana Vidai.

Filmen har dessverre ikke en premieredato, men ifølge det danske tech-medie Input, som har snakket med Shahbaz Sarwar, er målet at filmen skal komme i år. I skrivende stund er filmen i postproduksjon, som forventes å ta et halvt år.

«Men det er jo med forbehold for hvordan det går med filmbransjen i disse krevende tider på grunn av koronaviruset,» sier Shahbaz Sarwar til Input.

Lars Mikkelsen, bror til Mads Mikkelsen som faktisk var med i den ordentlige Star Wars-filmen Rogue One, spiller en hovedrolle i Shrouded Destiny.

Shahbaz Sarwar spiller selv med i filmen som dusørjegeren Tulek. Filmen blir 45 minutter lang. Den har sin egen Facebook-side, som du kan følge her.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fortsatt hel-MAX?

Slik fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it...

Prisvinnende kjærlighetsdrama

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsetter

Vil tilbake i sadelen!

Høyreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende høydepunkter på Netflix!

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top