TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Her er alle trailerne fra Super Bowl

De nyeste trailerne for Captain America: Civil War, Independence Day: Resurgence, Jason Bourne, The Jungle Book og mange flere.

forfatter
Publisert 10.02.16 - 10:27

Det er normalt over 100 millioner mennesker i USA alene, som ser den årlige Super Bowl, og det vet filmselskapene. Derfor vrimler reklameplassene tradisjonelt med trailere for årets kommende filmer, og i år ble det vist mer enn ti av dem – pluss litt bonus. Som du kan se hver eneste en av under:

Cloverfield Lane

https://youtu.be/IhdJkFH7K38

Captain America: Civil War

https://youtu.be/0L7iH3foZU0

Deadpool

https://youtu.be/1JcaAlQbEwU

Eddie the Eagle

https://youtu.be/dARGS9l8z5M

God of Egypt

https://youtu.be/S37sBYwlULs

Independence Day: Resurgence

https://youtu.be/g5K0lKrebqg

Jason Bourne

https://youtu.be/_gBnmKOixDM

Teenage Mutant Ninja Turtles 2

https://youtu.be/5VpUTb3Ex_8

The Jungle Book

https://youtu.be/C4qgAaxB_pc

The Secret Life of Pets

https://youtu.be/hz8VOiTgcW4

X-Men: Apocalypse

https://youtu.be/mnu06cIUpMs

Batman v Superman: Dawn of Justice
Der ble ikke vist noen trailer for filmen, men Turkish Airlines promoterte filmen med disse to reklamene for to nye destinasjoner – Gotham City og Metropolis:

https://youtu.be/qpk8eSpRBnY

https://youtu.be/TReIozZ1b10

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Grovt utnyttet? Sverter regissør Andrew Dominik tidenes mest berømte sexbombe på det groveste?
Siste nytt fra Montana! Kevin Costner & Co saler opp hestene for nok en runde cowboy-intriger.
Men jerven var ikke død! Men Hugh Jackmans Wolverine var ikke død! I 2024 gjenoppstår helten med knivbladene, i Deadpool 3.
Endelig er Lotus tilbake! Fikk du ikke nok av arrogante, narsissistiske, hvite rike turister på Hawaii, så vender konseptet snart tilbake på skjermen.
Har "klonet" stemmen til Darth Vader ved hjelp av kunstig intelligens James Earl Jones går av med pensjon, men stemmen hans bevares ved hjelp av AI-teknologi!
Bridges i sitt ess! Jeff Bridges beviser at alder kun er et tall. Han briljerer som pensjonert superspion i miniserien basert på Perrys roman.
Følg Lyd & Bilde