HBO Nordic endelig tilgjengelig på PlayStation

Både PS3 og PS4 får nå appen til HBO Nordic.

Skrevet av / 22.10.15 - 13:10
HBO Nordic endelig tilgjengelig på PlayStation

Til nå har det vært litt vrient å få tilgang på HBO Nordic på TV-en, hvis du da ikke har en Samsung Smart-TV. De som bruker andre merker har måttet enten koble til PC eller Mac med HDMI-kabel, eller speile skjerm og lyd over på TV-en med for eksempel ChromeCast.

Les vår test av HBO Nordic her

Nå kan også PlayStation glede seg over å endelig få HBO Nordic-appen, og dermed få tilgang på alle de nye seriene fra HBO, blant annet Game of Thrones, True Detective, Girls, Fear the Walking Dead, Fargo, The Affair med flere. I Full HD (1080p) kvalitet og 5.1 surroundlyd.

I tillegg kommer innhold fra andre leverandører som Showtime, Starz, AMC, BBC, Canal + og Sky. I tillegg til over 3.500 episoder av ymse serier har HBO Nordic hundrevis av filmer og dokumentarer.

hbonordic.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Comeback?

Mer norske Troll fra Netflix

Renner returnerer!

Mer serienytt fra Yellowstone-skaperen.

Denne får du ikke plass til i stua

Siste dans med gjengen

Scroll to Top