TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

HBO Max kansellerer Raised by Wolves!

Den nyskapende sci-fi-serien ble åpenbart for dyr for Warners nye eierkonstellasjon.

forfatter
Publisert 09.06.22 - 09:51

Den originale, og høyst krevende, sci-fi-serien Raised by Wolves fikk dessverre et kortvarig liv.

Selv ikke Sir Ridley Scott, som produsent og medregissør, kunne redde serien.

Raised by Wolves sesong 1 14
Raised by Wolves, sesong 1 (Foto: HBO Max)

Vi møtte en jordklode herjet av utmattende religiøse konflikter, terror og et krigshelvete uten sidestykke. Planeten anses som ubeboelig, og den seirende part, den romerskinspirerte, fanatisk religiøse Mithraiske sekten er på endeløs søken etter nye levelige bosettinger i galakser langt, langt borte.

Les også Hvor kommer vi fra? Ridley Scott gir oss en vakker og nysgjerrighetsdannende sci-fi-serie.
Raised by Wolves sesong 1 1

På den golde steinørkendominerte planeten Kepler-22b lander et lite romfartøy, med to androider og nedfrosne menneskeembryoer om bord.

Deres ateistiske skaper har gitt dem ett formål: Avl frem sunne menneskebarn, oppdra dem i ateistisk og pasifistisk retning – og la dem bli den nye grunnstenen for menneskehetens fremtid.

Les også Ulvebarna vender tilbake HBO Max leverer en knallsterk oppfølgersesong av en av de mest oppslukende sci-fi-seriene.
Raised by Wolves sesong 2 27

Fire måneder etter lanseringen av HBO Max i USA, så lå sesong 1 av Raised by Wolves på topp av strømmetjenestens mest sette Originals-serier. Det sagt, så var det en særs dyr serie å produsere.

Etter kun to sesonger har nå De høye herrer hos HBO Max gitt serien dødsstøtet. Andresesongen (med premiere 4. februar i år) ble det siste vi fikk se til Mother, Father, Campion og Marcus.

 

Etter at morselskapet til HBO Max, WarnerMedia, ble solgt til Discoverey (og nå heter Warner Bros. Discovery) har det vært store endringer i hvilke show den nye konstellasjonen skal satse på.

Inntil nå er Raised by Wolves den mest fremtredende serien som vi altså aldri får se avslutningen på; til fansens og produksjonsteamets store fortvilelse.

 

I forbindelse med kanselleringen av serien, uttaler HBO Max til Variety:

While we are not proceeding with a third season of Raised by Wolves, we are beyond grateful to the stellar cast and crew, our creators Aaron Guzikowski, Ridley Scott, David W. Zucker, and the entire team at Scott Free Productions, for their beautiful artistry and unique ability to immerse fans into the world of Kepler-22b.

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Grovt utnyttet? Sverter regissør Andrew Dominik tidenes mest berømte sexbombe på det groveste?
Siste nytt fra Montana! Kevin Costner & Co saler opp hestene for nok en runde cowboy-intriger.
Men jerven var ikke død! Men Hugh Jackmans Wolverine var ikke død! I 2024 gjenoppstår helten med knivbladene, i Deadpool 3.
Endelig er Lotus tilbake! Fikk du ikke nok av arrogante, narsissistiske, hvite rike turister på Hawaii, så vender konseptet snart tilbake på skjermen.
Har "klonet" stemmen til Darth Vader ved hjelp av kunstig intelligens James Earl Jones går av med pensjon, men stemmen hans bevares ved hjelp av AI-teknologi!
Bridges i sitt ess! Jeff Bridges beviser at alder kun er et tall. Han briljerer som pensjonert superspion i miniserien basert på Perrys roman.
Følg Lyd & Bilde