TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

HBO er rasende over stor lekkasje

Handlingen i alle episodene av den nye HBO-serien House of the Dragon har blitt lekket på Reddit.

forfatter
Publisert 14.08.22 - 12:00

21. august er premieredatoen for den lenge ventede Game of Thrones-prequel-en, House of the Dragon. Men for et par dager siden kunne man lese hele plottet – i detalj for hver enkelt episode av serien – på det sosiale nettverket Reddit.

Les også NY trailer - House of the Dragon! HBO har sluppet den første offisielle traileren fra den kommende Game of Thrones prequel-serien.
House of the Dragon 1a 3

Lekket ble i første omgang publisert av en bruker ved navn hotdleaks under overskriften «Leaked plot summary for every episode of House of the Dragon» i en såkaldt Subreddit ved navn r/freefolk.

Det var så klart mange brukere som var skeptiske ovenfor de lekkede opplysningenes autensitet i kommentarfeltet, men HBO sørget ironisk nok raskt for å bekrefte innholdets riktighet.

Les også Da kan du se Game of Thrones-oppfølgeren! Til høsten kommer endelig den etterlengtede Game of Thrones-oppfølgeren.
House of the Dragon sesong 1 7

Først slettet Reddit brukerens konto, men vedkommende opprettet en ny konto – hotdleak2 – og fortsatte å publisere opplysninger om den kommende serien. Men etter kort tid var også denne kontoen – og alt innholdet fra innleggene – forsvunnet fra Reddit, og nettsiden TorrentFreak kunne offentliggjøre en forespørsel og korrespondanse fra HBO, som ber United States District Court Northern District of California utstede det som tilsvarer besøksforbud til Reddit. Rettsdokumentene kan du se her, her og her.

Det var altså ikke Reddit som selv tok beslutningen om å slette brukerkontoene og lekkasjene. Heller reagerte det sosiale mediet på HBOs trusler, noe som mer eller mindre bekreftet innholdet i innleggene.

Ifølge rettsdokumentene prøver HBO nå å tvinge Reddit til å avsløre identiteten på brukeren bak lekkasjen.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Men jerven var ikke død! Men Hugh Jackmans Wolverine var ikke død! I 2024 gjenoppstår helten med knivbladene, i Deadpool 3.
Endelig er Lotus tilbake! Fikk du ikke nok av arrogante, narsissistiske, hvite rike turister på Hawaii, så vender konseptet snart tilbake på skjermen.
Har "klonet" stemmen til Darth Vader ved hjelp av kunstig intelligens James Earl Jones går av med pensjon, men stemmen hans bevares ved hjelp av AI-teknologi!
Bridges i sitt ess! Jeff Bridges beviser at alder kun er et tall. Han briljerer som pensjonert superspion i miniserien basert på Perrys roman.
Fascinerende dårlig! Viaplay forsøker seg med et klønete innlegg i den betente norske ulvedebatten – og ender opp med å servere oss en fullstendig uinteressant, og uengasjerende, historie.
Mer cash fra Sverige! Netflix slipper nå den etterlengtede andresesongen av Snabba Cash!
Følg Lyd & Bilde