Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Hancock

Nok en forutsigbar film om superhelter tenker du kanskje? Men Hancock er så langt fra noen ordinær superhelt. Her møter vi en herlig forfyllet og ufin Will Smith som den noget uortodokse superhelten John Hancock. Howdy’!

Skrevet av / 28.12.08 - 15:28
Hancock

Filmen begynner svært bra og morsomt, der vi introduseres for en sovende Hancock på en benk i byen, åpenbart i en hel… bakrus. Han tar seg sammen og ”hjelper” politiet, dog med den følge at halve byen legges i ruiner. Hancock er noe så uvanlig som en meget upopulær superhelt, som alltid tiltrekker seg mer negativ enn positiv oppmerksomhet.
Minner om Supermann i Supermann III. Hancock er heller ikke interessert i positiv omtale og stående ovasjoner, han er bitter og innesluttet – inntil han møter pr-mannen Ray (Bateman). Ray skal få ham på rett kjøl, og flere morsomme, om enn noe forutsigbare, sekvenser følger. Men så tar filmen plutselig en helt annen vending.
Fra uortodoks superheltfilm med komedie i fokus, blir Hancock plutselig en helt ordinær superheltfilm med ”seriøse” actionsekvenser og kamp mellom de gode og onde. Her mistenker vi at en armada av manusforfattere har fått en finger med i spillet. Og de mange actionsekvensene inneholder vel mange nærbilder, for å dekke over svakheter med spesialeffektene. Alt i alt en utilfredsstillende film som ikke klarer å realisere sitt åpenbare potensial.
Både billed- og lydkvaliteten (TrueHD) er meget bra. Også et veldig tilfredsstillende bonusmateriell med bl.a. bakomfilm, bilde-i-bilde og en mengde minidokumentarer.

Tor Aavatsmark

 

Release: 26. november
Regi: Peter Berg
Med: Will Smith, Charlize Theron, Jason Bateman, Jae Head, Thomas Lennon
Land: USA   År: 2008   Tid: 1:32 t.

Film:

Ekstra:

Lyd:

Bilde:

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsetter

Vil tilbake i sadelen!

Høyreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende høydepunkter på Netflix!

Hel-MAX?

Se trailer!

Premiere i dag!

Følelsene er tilbake!

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top