Search
Generic filters

Hail to the Chief!

President Frank Underwood kommer (for tredje gang) hjem til din stue, den 27. februar.

Fans av intelligent, satiriske TV-drama, gled dere! Neste fredag (27. februar) er den mest herlig kyniske toppolitikeren i manns minne tilbake på skjermen. Vær beredt til TV-marathon med Francis Underwood og hans disipler i «House of Cards», sesong 3 på Netflix.

Med taglinen «One nation Underwood» lokker Netflix oss til tredje runde av den intelligente politiske thrillerserien. I kjent stil slipper Netflix alle 12 episodene av tredjesesongen denne dagen.

House-of-Cards-sesong-3_2

Les anmeldelsen av sesong 1 her!

Les anmeldelsen av sesong 2 her!

Så nå er det bare å forberede sjefen på avspasering, avlyse alle avtaler og familiebesøk, samt fylle opp kjøleskapet med Aass Classic og store, blodige biffer – og gjøre kroppen klar til Francis Underwood-marathonsending.

house-of-cards-season-3-netflix-usa-–-Kopi

Den politiske thrillerserien, basert på den britiske originalen, tar for seg det svært ubarmhjertige maktspillet i Washington D.C., og hvordan den meget ambisiøse Frank Underwood (og hans kone) klatrer til maktens tinde – Det Hvite hus. Andre sesong ble avsluttet med at Frank (Kevin Spacey) ble innsatt som USAs president; en posisjon han har kommet til med den mentale innstillingen om at målet helliger alle midler, og (bokstavelig talt) klatret over lik.

Se traileren her:
http://youtu.be/sU9QTLXYCCc

I den intense, dramatiske traileren får vi små smakebiter av hva vi har i vente, og heldigvis ser det ut til at serien følges opp i kjente fotspor. Som hans kone (Robin Wright) så korrekt påpeker: «We’re murderers, Francis», hvorpå Francis parerer: «We’re survivors!»

Let the politics begin!

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Les også

Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker