Hail to the Chief!

President Frank Underwood kommer (for tredje gang) hjem til din stue, den 27. februar.

Skrevet av / 20.02.15 - 11:36
Hail to the Chief!

Fans av intelligent, satiriske TV-drama, gled dere! Neste fredag (27. februar) er den mest herlig kyniske toppolitikeren i manns minne tilbake på skjermen. Vær beredt til TV-marathon med Francis Underwood og hans disipler i «House of Cards», sesong 3 på Netflix.

Med taglinen «One nation Underwood» lokker Netflix oss til tredje runde av den intelligente politiske thrillerserien. I kjent stil slipper Netflix alle 12 episodene av tredjesesongen denne dagen.

House-of-Cards-sesong-3_2

Les anmeldelsen av sesong 1 her!

Les anmeldelsen av sesong 2 her!

Så nå er det bare å forberede sjefen på avspasering, avlyse alle avtaler og familiebesøk, samt fylle opp kjøleskapet med Aass Classic og store, blodige biffer – og gjøre kroppen klar til Francis Underwood-marathonsending.

house-of-cards-season-3-netflix-usa-–-Kopi

Den politiske thrillerserien, basert på den britiske originalen, tar for seg det svært ubarmhjertige maktspillet i Washington D.C., og hvordan den meget ambisiøse Frank Underwood (og hans kone) klatrer til maktens tinde – Det Hvite hus. Andre sesong ble avsluttet med at Frank (Kevin Spacey) ble innsatt som USAs president; en posisjon han har kommet til med den mentale innstillingen om at målet helliger alle midler, og (bokstavelig talt) klatret over lik.

Se traileren her:
http://youtu.be/sU9QTLXYCCc

I den intense, dramatiske traileren får vi små smakebiter av hva vi har i vente, og heldigvis ser det ut til at serien følges opp i kjente fotspor. Som hans kone (Robin Wright) så korrekt påpeker: «We’re murderers, Francis», hvorpå Francis parerer: «We’re survivors!»

Let the politics begin!

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Gentlemanstyven vender tilbake

Se trailer – True Detective, sesong 4

Premiere på kodenavn: Annika

Se Kåre Conradi sløye laks!

Tilbake til filmstudioene?

«IMAX-Barbie» har premiere i dag

Scroll to Top