Search
Generic filters

Gyserserie fra Alice Cooper

”Sjokkrockens gudfar” Alice Cooper benytter folkefinansiering for å lage sin nye skrekktegneserieserie Uncle Alice Presents.

Det har blitt stadig mer populært å benytte folkefinansiering (crowdfunding) via kickstarter.com, for å virkelighetsgjøre sine ideer. Det kan være hva som helst fra platespillere og iPod-høyttalere, til filmskaping (som filmen om Veronica Mars) , og nå, en skrekktegneserie fra selveste Alice Cooper.

Konseptet minner mye om ”Iskalde Grøss” av EC Comics. Det dreier seg om en serie tegneseriehefter, en grafisk roman, og om det er tilstrekkelig etterspørsel, en TV-serie. Men her slutter likhetene, skal vi tro Alice Cooper.

Som man kan lese på prosjektsiden hos Kickstarter: ”I motsetning til din mors sjarmerende gysertegneserier fra oldtiden, er Uncle Alice Presents den eneste gyserserien brakt til deg av og med den visjonære maestroen av sjokkrock i egen person, Alice Cooper.”

Uncle Alice skal presentere hver gyserhistorie, men vil også ha innflytelse på karakterene i tegneserien, som en slags ”portvakt for underverdenen mellom himmelen og helvete.”

UncleAlice_Killer

12 historier
Serien består av totalt 12 tegneseriehefter, i tillegg til en grafisk roman som samler alle historiene. Som vanlig hos Kickstarter kan man velge hvor mye man vil støtte med, og jo høyere beløp, desto fetere premie får man når serien kommer ut. Det finnes for eksempel et valg hvor den som støtter blir tegnet inn i bakgrunnen i en av tegneseriene, i tillegg til at man mottar den grafiske romanen håndsignert av Alice Cooper og forfatter Tom Sheppard. Undertegnede klarte ikke å dy seg, og benyttet denne muligheten!

200.000 dollar er målet som er satt, for at prosjektet skal bli virkelighet. I skrivende stund har kampanjen nådd 49.978 dollar, med 9 dager igjen på kalenderen.

Dersom du har støttet med et beløp, og prosjektet ikke skulle nå målet og dermed ikke bli noe av, får du igjen alle pengene.

Les mer hos kickstarter.com.

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Philips slipper 17 og 24 tommers dataskjerm med pekefunksjon. Den største 242B9TL har Full HD-oppløsning.
Når du gjerne skulle sett forskjellen på en elg og en hjort, trenger du en kikkert med zoom.
Bluetooth-system til film og musikk på datamaskinen
Fujifilm X-S10 stjeler fra de beste og senker prisen.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Norske priser på Tesla Model 3 justeres, den rimeligste starter nå på 399.900 kroner.
Romantikk på kontoret + drama på hjemmefronten = kaos.
Canon PowerShot Zoom med 100, 400 og 800mm zoom i lomma.
Fra i dag kan brukere oppleve Apple TV+ på tv’er fra Sony.
I år foregår alt hjemme. Ta den store kinoopplevelsen med hjem til stua, med innebygd Google TV.
Nikon Z7 II og Z6 II får bedre autofokus og vertikalgrep.
Den minste iPhone i nyere tid samt Apples hittil raskeste prosessor var blant nyhetene da Apple i dag lanserte nye iPhone 12- og 12 Pro-modeller
i 2007 var vi på MacWorld i San Francisco og fikk låne den første iPhone-modellen.
Spiller i stereo eller hele huset, og du kan snakke til den.
Perfekt for drone- eller studiobruk.
HP Spectre x360 gjenoppfinner den firkantede skjermen i stedet for bredformat.
Med Yeti X World of Warcraft Edition kan spillere modulere stemmen sin, og tilføre spillopplevelsen nye underholdende lyder.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!