Gyserserie fra Alice Cooper

”Sjokkrockens gudfar” Alice Cooper benytter folkefinansiering for å lage sin nye skrekktegneserieserie Uncle Alice Presents.
Annonse
Annonse
forfatter

Det har blitt stadig mer populært å benytte folkefinansiering (crowdfunding) via kickstarter.com, for å virkelighetsgjøre sine ideer. Det kan være hva som helst fra platespillere og iPod-høyttalere, til filmskaping (som filmen om Veronica Mars) , og nå, en skrekktegneserie fra selveste Alice Cooper.

Konseptet minner mye om ”Iskalde Grøss” av EC Comics. Det dreier seg om en serie tegneseriehefter, en grafisk roman, og om det er tilstrekkelig etterspørsel, en TV-serie. Men her slutter likhetene, skal vi tro Alice Cooper.

Som man kan lese på prosjektsiden hos Kickstarter: ”I motsetning til din mors sjarmerende gysertegneserier fra oldtiden, er Uncle Alice Presents den eneste gyserserien brakt til deg av og med den visjonære maestroen av sjokkrock i egen person, Alice Cooper.”

Uncle Alice skal presentere hver gyserhistorie, men vil også ha innflytelse på karakterene i tegneserien, som en slags ”portvakt for underverdenen mellom himmelen og helvete.”

UncleAlice_Killer

12 historier
Serien består av totalt 12 tegneseriehefter, i tillegg til en grafisk roman som samler alle historiene. Som vanlig hos Kickstarter kan man velge hvor mye man vil støtte med, og jo høyere beløp, desto fetere premie får man når serien kommer ut. Det finnes for eksempel et valg hvor den som støtter blir tegnet inn i bakgrunnen i en av tegneseriene, i tillegg til at man mottar den grafiske romanen håndsignert av Alice Cooper og forfatter Tom Sheppard. Undertegnede klarte ikke å dy seg, og benyttet denne muligheten!

200.000 dollar er målet som er satt, for at prosjektet skal bli virkelighet. I skrivende stund har kampanjen nådd 49.978 dollar, med 9 dager igjen på kalenderen.

Dersom du har støttet med et beløp, og prosjektet ikke skulle nå målet og dermed ikke bli noe av, får du igjen alle pengene.

Les mer hos kickstarter.com.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Annonse
Annonse

Les også

4K laserprojektorer har til nå vært fryktelig dyre, men det akter LG å gjøre noe med.
Laser gir kraftig lys i opptil 150 tommers størrelse
I Steens hjemmekino er det plass til alle byens innbyggere!
Ny oppdatering lar deg koble til to subwoofere i et Sonos hjemmekinoanlegg.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nok engang flyttes premieren på den 25. James Bond-filmen.
Med enda en global strømmeaktør på det nordiske markedet tiltar kampen om strømmeabonnentene.
Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Så mye lyd som mulig fra små kabinetter