Gyserserie fra Alice Cooper

”Sjokkrockens gudfar” Alice Cooper benytter folkefinansiering for å lage sin nye skrekktegneserieserie Uncle Alice Presents.
Annonse
Annonse
forfatter

Det har blitt stadig mer populært å benytte folkefinansiering (crowdfunding) via kickstarter.com, for å virkelighetsgjøre sine ideer. Det kan være hva som helst fra platespillere og iPod-høyttalere, til filmskaping (som filmen om Veronica Mars) , og nå, en skrekktegneserie fra selveste Alice Cooper.

Konseptet minner mye om ”Iskalde Grøss” av EC Comics. Det dreier seg om en serie tegneseriehefter, en grafisk roman, og om det er tilstrekkelig etterspørsel, en TV-serie. Men her slutter likhetene, skal vi tro Alice Cooper.

Som man kan lese på prosjektsiden hos Kickstarter: ”I motsetning til din mors sjarmerende gysertegneserier fra oldtiden, er Uncle Alice Presents den eneste gyserserien brakt til deg av og med den visjonære maestroen av sjokkrock i egen person, Alice Cooper.”

Uncle Alice skal presentere hver gyserhistorie, men vil også ha innflytelse på karakterene i tegneserien, som en slags ”portvakt for underverdenen mellom himmelen og helvete.”

UncleAlice_Killer

Annonse

12 historier
Serien består av totalt 12 tegneseriehefter, i tillegg til en grafisk roman som samler alle historiene. Som vanlig hos Kickstarter kan man velge hvor mye man vil støtte med, og jo høyere beløp, desto fetere premie får man når serien kommer ut. Det finnes for eksempel et valg hvor den som støtter blir tegnet inn i bakgrunnen i en av tegneseriene, i tillegg til at man mottar den grafiske romanen håndsignert av Alice Cooper og forfatter Tom Sheppard. Undertegnede klarte ikke å dy seg, og benyttet denne muligheten!

200.000 dollar er målet som er satt, for at prosjektet skal bli virkelighet. I skrivende stund har kampanjen nådd 49.978 dollar, med 9 dager igjen på kalenderen.

Dersom du har støttet med et beløp, og prosjektet ikke skulle nå målet og dermed ikke bli noe av, får du igjen alle pengene.

Les mer hos kickstarter.com.

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Innstegsvarianten av Tesla Model 3 settes ned med 50.000 kroner, med umiddelbar virkning.
Blir ny FIA Formula E Safety Car
770 km rekkevidde, selvkjøring på nivå 3, og en overflod av luksus.
Audis nye el-SUV blir den første bilen med Sonos-lyd. Sjekk lanseringsvideoen her!
Innstegsvarianten av Tesla Model 3 settes ned med 50.000 kroner, med umiddelbar virkning.
Blir ny FIA Formula E Safety Car
Den ser mye større ut enn den er, den nye 4309 Studio Monitor.
770 km rekkevidde, selvkjøring på nivå 3, og en overflod av luksus.
Der hvor andre jukser til et 4K-bilde fra et HD-panel, har Sony-projektorene ekte 4K-paneler. Nå kommer to viktige modeller med den nye X1-prosessoren for bildebehandling i toppklasse.
Strømmetjenesten Qobuz satser på musikk med høy lydkvalitet. Nå kommer den til Norge.
Urbanista Los Angeles lades med solceller.
Vakkert og oppsiktsvekkende fra Sony World Photography Awards 2021
Canons nye skrivergenerasjon har fyllbare blekktanker.
Audis nye el-SUV blir den første bilen med Sonos-lyd. Sjekk lanseringsvideoen her!
Her er det vi vet om Samsungs nye 2021-modeller.
De eksisterende produkter utfases. Men brukerstøtte fortsetter i en periode.