3D-printing

Se hvordan den enarmede gutten reagerer når selveste Robert Downey Jr. gir ham en ny ”Iron Man"-protese.
forfatter

Vi har tidligere skrevet om en billig og enkel 3D-printet, mekanisk Iron Man-protese for barn. Men den som Robert Downey Jr. overrasket en funksjonshemmet gutt med, er av det mer avanserte slaget.

Alex, en sju år gammel gutt som elsker superhelter, er født med en halvt utviklet høyre arm, og har aldri hatt full funksjonalitet i den.

Albert Manero er en universitetsstudent som bygger og donerer rimelige 3D-printet bioniske lemmer til barn rundt omkring i verden. For tiden leder han prosjektet med hashtag #CollectiveProject, hvor han ber folk være med å hjelpe til.

Du kan selv se hvordan Alex reagerer når han får en ny arm av selveste Tony Stark alias Robert Downey Jr.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.