Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Get lanserer filmleie

Kabel-TV leverandøren Get lanserer i dag tjenesten Filmleie, som gjør det mulig å leie filmer ved hjelp av fjernkontrollen.

Skrevet av / 12.11.08 - 16:04
Get lanserer filmleie

Tjenesten tilbyr et stort utvalg filmer innen mange ulike sjangere, inkludert filmer i HD-oppløsning. Filmen man bestiller er tilgjengelig i 24 timer, og du kan pause, spole og se den så mange ganger du ønsker innenfor denne perioden. Pris på filmene varierer mellom 9 og 59 kroner.
Tjenesten blir i dag tilgjengelig i deler av Oslo, og innen utgangen av året vil alle Get-kunder som har oppgradert til digital-tv kunne bestille filmer direkte med fjernkontrollen.
Majoriteten av filmene leveres av SF Anytime. Filmtilbudet oppdateres hver uke og mange filmer har premiere samtidig med at de slippes i videobutikkene.Flere kjente filmstudioer, inkludert 20th Century Fox, Universal og MGM, vil ha filmene sine tilgjengelig allerede ved lansering. I tillegg kommer filmer fra 30 skandinaviske distributører. Flere nye Hollywood-studioer vil være på plass om kort tid, og på sikt vil også tv-serier inngå i tjenesten.

− Leie av film kan ikke gjøres enklere og mer brukervennlig enn dette. Svært mange forbrukere er interessert i film, og med så mange titler, fra klassikerne til blockbusterne, har Get sine kunder mange gode filmopplevelser i vente, sier produktdirektør i Get, Tom Jahr i en pressemelding.
For mer info, se Gets hjemmesider.
Les vår test av Gets HDTV-mottaker her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Bandekrigen fortsetter

Vil tilbake i sadelen!

Høyreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende høydepunkter på Netflix!

Hel-MAX?

Se trailer!

Premiere i dag!

Følelsene er tilbake!

Netflix slår tilbake!

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top