TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022

Get lanserer filmleie

Kabel-TV leverandøren Get lanserer i dag tjenesten Filmleie, som gjør det mulig å leie filmer ved hjelp av fjernkontrollen.

forfatter
Publisert 12.11.08 - 16:04

Tjenesten tilbyr et stort utvalg filmer innen mange ulike sjangere, inkludert filmer i HD-oppløsning. Filmen man bestiller er tilgjengelig i 24 timer, og du kan pause, spole og se den så mange ganger du ønsker innenfor denne perioden. Pris på filmene varierer mellom 9 og 59 kroner.
Tjenesten blir i dag tilgjengelig i deler av Oslo, og innen utgangen av året vil alle Get-kunder som har oppgradert til digital-tv kunne bestille filmer direkte med fjernkontrollen.
Majoriteten av filmene leveres av SF Anytime. Filmtilbudet oppdateres hver uke og mange filmer har premiere samtidig med at de slippes i videobutikkene.Flere kjente filmstudioer, inkludert 20th Century Fox, Universal og MGM, vil ha filmene sine tilgjengelig allerede ved lansering. I tillegg kommer filmer fra 30 skandinaviske distributører. Flere nye Hollywood-studioer vil være på plass om kort tid, og på sikt vil også tv-serier inngå i tjenesten.

− Leie av film kan ikke gjøres enklere og mer brukervennlig enn dette. Svært mange forbrukere er interessert i film, og med så mange titler, fra klassikerne til blockbusterne, har Get sine kunder mange gode filmopplevelser i vente, sier produktdirektør i Get, Tom Jahr i en pressemelding.
For mer info, se Gets hjemmesider.
Les vår test av Gets HDTV-mottaker her.

Siste artikler:

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Julekos i det ville, brutale, vesten? Disse seriene/filmene kan du strømme i desember - og nå kommer 1923!
Adar erstattes! Prime video annonserer nye skuespillere/karakterer til Ringenes Herre - og et trist bytte.
Her er den første Indy-traileren 'Indiana Jones and the Dial of Destiny' har premiere 23. juni 2023. Og nå er den første traileren her.
Svensk krim fra Disney Disney lager serie ut av den svenske krimsuksessen Koke bjørn.
Fungerer Willow-magien i 2022? Disney forsøker å puste nytt liv i 1980-talls klassikeren.
Kommer allerede i desember! SkyShowtime slipper i dag ny trailer til Taylor Sheridan-serien 1923 - og fremskynder premieredatoen!
Følg Lyd & Bilde