Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Get lanserer filmleie

Kabel-TV leverandøren Get lanserer i dag tjenesten Filmleie, som gjør det mulig å leie filmer ved hjelp av fjernkontrollen.

Tjenesten tilbyr et stort utvalg filmer innen mange ulike sjangere, inkludert filmer i HD-oppløsning. Filmen man bestiller er tilgjengelig i 24 timer, og du kan pause, spole og se den så mange ganger du ønsker innenfor denne perioden. Pris på filmene varierer mellom 9 og 59 kroner.
Tjenesten blir i dag tilgjengelig i deler av Oslo, og innen utgangen av året vil alle Get-kunder som har oppgradert til digital-tv kunne bestille filmer direkte med fjernkontrollen.
Majoriteten av filmene leveres av SF Anytime. Filmtilbudet oppdateres hver uke og mange filmer har premiere samtidig med at de slippes i videobutikkene.Flere kjente filmstudioer, inkludert 20th Century Fox, Universal og MGM, vil ha filmene sine tilgjengelig allerede ved lansering. I tillegg kommer filmer fra 30 skandinaviske distributører. Flere nye Hollywood-studioer vil være på plass om kort tid, og på sikt vil også tv-serier inngå i tjenesten.

− Leie av film kan ikke gjøres enklere og mer brukervennlig enn dette. Svært mange forbrukere er interessert i film, og med så mange titler, fra klassikerne til blockbusterne, har Get sine kunder mange gode filmopplevelser i vente, sier produktdirektør i Get, Tom Jahr i en pressemelding.
For mer info, se Gets hjemmesider.
Les vår test av Gets HDTV-mottaker her.

forfatter
Av

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.