TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Game of Thrones utstilling til Oslo!

Alle fans av TV-serien Game of Thrones, gled dere! I helgen kommer den fantastiske utstillingen til Norge.

forfatter
Publisert 25.04.14 - 09:22

Alle fans av den episke HBO TV-serien Game of Thrones (basert på George R. R. Martins maraton-fantasy-serie, A Song of Ice and Fire), og dem er det mange av, kan glede seg til 26.-30. april. Da kommer den storslagne «Game of Thrones: The Exhibition» til Oslo (som eneste land i Norden!).

gotexhibition_featured-660x330

Les anmeldelse av sesong 1 her!

Les anmeldelse av sesong 2 her!

Anmeldelse av sesong 3 kommer ca. 11. februar. Les om Emilia Clarkes rolle i Terminator 5 her!

Sesong 4. har premiere på HBO Nordic den 7. april, se traileren her!
Sesongpremieren vises samme dag på C More Series/HD og på strømmetjenestene C More Play og Filmnet.

I fjor fant den første internasjonale Game of Thrones-utstillingen sted i fem byer, og ble en massiv publikumssuksess. I april 2014 vil denne utstillingen ankomme Oslo og gi et norsk publikum mulighet til å oppleve Westeros. Utstillingen er skapt med det formål å gjenskape den populære TV-seriens eventyrlige verden, og å tilgjengeliggjøre den for publikum og fans over hele verden.

kit-harington-game-of-thrones-exhibition-opening-08
Sophie Turner (Sansa Stark), Maisie Williams (Arya Stark), og Natalie Dormer (Margaery Tyrell) under åpningen av «Game of Thrones: The Exhibition» i fjor.

Utstillingen som i april besøker Oslo, skal også innom byene Mexico City, Rio de Janiero, Toronto, Belfast, Austin (Texas) og Vancouver.

Det vil være fri inngang for publikum til utstillingen, som fokuserer på sentrale locations, karakterer og relasjoner i serien. I tillegg til nesten 100 originale objekter fra sentrale scener i foregående sesonger av serien, vil det være noen helt nye installasjoner som ikke var med i fjorårets utstilling. Spesielt utvalgte objekter fra sesong 4 som har premiere på HBO Nordic den 7. april 2014 vil også være utstilt.

Game of Thrones

Utstillingen inneholder blant annet:
Kostymer, rekvisitter, rustninger og våpen. Kreative og enestående håndverkere har bidratt til skape autensitet i serien fra dag en.

GameOfThrones_Exhibition_03

Den omfattende kolleksjonen inkluderer et imponerende antall kostymer og rustninger, ikoniske gjenstander som modeller av drager og drageegg, våpenutstyr som armbrøster, dolker, spyd, hakker og sverd, kroner og hårpynt, smykker, bøker, brev, kart, våpenskjold, storyboards og mye mer.

nyc_game_of_thrones_exhibition__ygritte_s_jacket_by_meisterprince-d6i6kac

Fans vil få muligheten til å delta i en ny medrivende og interaktiv opplevelse som vil frakte dem til Westeros.

DSC04190_zps3a55ca7f
Jerntronen: Fans vil også få muligheten til å ha seg selv avbildet på den ikoniske jerntronen.

I tillegg vil besøkende (selvsagt!) få muligheten til å la MasterCardet gå varmt med kjøp av offisielle Game of Thrones merchandise.

GameOfThrones_Exhibition_02

I en fiktiv del av verden som kalles Westeros befinner det seg syv (!) riker, som hver og en av dem oppigjennom tidene har ligget i bitter og blodig konflikt med hverandre. I det vi ankommer hersker det en slags unntakstilstand ved at kong Robert har samlet flere av rikene og søkt allianse med andre – men vinteren er på vei…

Game of Thrones baserer seg på bestselgerromanen til George R.R. Martin, en roman som oser av tidsriktig fantasy; en genre vi kan styre vår begeistring for, men serien har kraftig nedtonet fantasybiten og så til de gangs fokusert på personene og alle intrigene som oppstår. Her er det reneste Dynastiet møter Ringenes Herre!

Margaery-Tyrell
Om Natalie Dormer (Margaery Tyrell) stiller opp like lettkledd på utstillingen vites ikke – men serien oser av sex!

Hovedpersonen (i sesong 1!) er den karismatiske, høyst moralske og standhaftige Eddard Stark (en glimrende Sean Bean) som hersker, etter kong Roberts velsignelse, over Winterfell. En gudsforlatt del langt nord i landet som har gjennomgått 30 år med kontinuerlig vinter og som grenser mot landet bortom den store muren. I det kongen ber Stark bekle rollen som hans høyre hånd, tar han med seg deler av familien og flytter til intrigenes mekka – hovedstaden.

Game of Thrones Exhibit
Slik gikk det med ham… Du kan se hans hode på utstillingen!

For mer informasjon om utstillingen, klikk her!

2012-07-14-game_of_thrones-e1385083961895

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
Netflix gjør Spatial Audio tilgjengelig på flere titler Men du må være Premium-abonnement for å dra nytte av godlyden.
Mer mafiaforviklinger fra Stallone & Co! Fans av en tørrvittig, hardtslående (men myk på innsiden) Sly Stallone kan nå se frem til oppfølgeren.
Kokainsnorterne er tilbake! Hedonistene på Aker Brygge har mer heroin, og viagra, i safen!
Klart for sesong 2! Sopp-zombie-serien har virkelig slått an hos både publikum og kritikere - nå gir HBO Max grønt lys for sesong 2.
Gangsterhelvete! Taylor Sheridan, og en perfekt castet Jeremy Renner, serverer oss beinhard sosialrealisme, og gangsterhelvete – på inn- og utsiden av murene.
Følg Lyd & Bilde