TV-serie/strømming

Lyd & Bilde var i går tilstede på Skandinavia-premieren til sesong 4 av Game of Thrones.
forfatter

På Gimle kino i Oslo, var det i går premierefest for fjerde sesong av den spektakulære fantasy-serien «Game of Thrones».

Sesong 4 har verdenspremiere i USA i morgen, og Europapremiere på mandag (7. april). Du kan se serien på HBO Nordic, C More Series/HD og på strømmetjenestene C More Play og Filmnet.

 

DSC00397 (1280x719)

I anledning premierefesten var det en distinkt følelse av å være hensatt til «Westeros».

 

Les anmeldelsen av sesong 1 her!

Les anmeldelsen av sesong 2 her!

Les anmeldelsen av sesong 3 her!

Les anmeldelsen av sesong 4 her!

 

DSC00399 (1280x719)

Lyd & Bilde anmeldte fjerdesesongen allerede for 16 dager siden. Les hele anmeldelsen her!

DSC00422 (1280x719)

Kristofer Hivju («Tormund Giantsbane») introduserte sesongpremieren.

Blant presse, skuespillere og celebre gjester, var det en mengde blodfans av serien som kom utkledd som sine favorittkarakterer. Og fans av serien fikk sine, store, forventninger innfridd i det vi igjen ble med til fantastiske «Westeros» fylt av intriger, begjær, sjalusi, sex, maktkamp og brutalitet – i en av historiens mest påkostede og spektakulære TV-produksjoner.

DSC00428 (1280x719)

Kristofer Hivju («Tormund Giantsbane») med frue (Gry Molvær) og hele gjengen fra HBO Nordic, Norge.

 

Få med deg de tre trailerne for sesong 4 som allerede er sluppet:

Les om, og se, den første traileren til sesong 4 her!

Les om, og se, den andre traileren til sesong 4 her!

Les om, og se, den tredje traileren til sesong 4 her!

DSC00427 (914x1280)

Lyd & Bildes utsendte, sammen med «Tormund Giantsbane» (Kristofer Hivju).

 

Kristofer Hivju, som sammen med danske Nikolaj Coster-Waldau («Jaime Lannister») utgjør det skandinaviske teamet i serien, har fått en betydelig mer fremtredende rolle i seriens fjerde sesong. I samtale med Hivju forsøkte Lyd & Bilde å lirke ut av ham hva som skjer med hans rollekarakter, Tormund Giantsbane, fremover, men Hivju var stum som en østers angående utviklingen av serien, en serie som er omhyllet av hemmelighetskremmeri – det til tross for at fem (av syv) av bøkene til George R.R. Martin allerede er utgitt.

Uansett hvordan det går med «Tormund Giantsbane» i «Game of Thrones» fremover blir Hivju garantert ikke arbeidsledig med det første, han har de tre filmene «Operasjon Arktis» (2014), «Exodus: Humanity Has a Price» (2014) og «Mango – Lifes coincidences» (2015) på arbeidsplanen fremover.

 

NB! I morgen (søndag 6. april) er det premierefest i Bergen. Vinn premierebilletter her!!

 

Har du ennå ikke fått nok? Få med deg alt om den kommende «Game of Thrones: The Exhibition» som kommer til Oslo (Posthallen) 26.-30. april!

GOT4_171

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.