Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Frasier gjenoppstår

Kelsey Grammer gikk fra Cheers til Frasier – og vender nå tilbake med den ikoniske karakteren.

Skrevet av / 12.10.23 - 11:01
Frasier gjenoppstår

At film- og serieprodusentene ofte er opptatt av «gjenbruk», remakes og rebooting av filmer/serier er en kjent sak – men at selveste Frasier skulle gjenoppstå som serie var det vel ikke mange som kunne forutse?

Kelsey Grammer fikk sitt gjennombrudd som den sindige, og selvhøytidelige, psykologen (med sin pertentlige bror, Niles), i baren der «alle-kjenner-alle», i TV-serien Cheers (1982-1993).

Når Cheers så ble nedlagt, fikk han sin egen spin off-serie: Frasier (1993-2004).

Nå vekker Paramount/SkyShowtime karakteren til live igjen, med helt nye episoder.

 

I den nye Frasier-serien vil Kelsey Grammer (68) returnere til hovedrollen.

Serien ble spilt inn med publikum til stede på Paramount Studios i Los Angeles, og tar deg med gjennom 10 episoder i Frasier Cranes (Grammer) liv; når han vender tilbake til sitt kjære Boston for å møte nye utfordringer, knytte nye bånd, og endelig realisere gamle drømmer.

Frasier (Foto: SkyShowtime)

I andre ledende roller finner vi Jack Cutmore-Scott som Frasiers sønn Freddy, Nicholas Lyndhurst som Alan, Frasiers gamle college-kompis og nå universitetsprofessor, Toks Olagundoye som Olivia, Alans kollega og leder for universitetets psykologiinstitutt, Jess Salgueiro som Eva, som deler leilighet med Freddy, og Anders Keith som Frasiers nevø David.

The Good Father Moving In The Good Father Moving In The Good Father Frasier_1 (3)
<
>
Frasier (Foto: SkyShowtime)

I år er det 30 år siden den originale Frasier-serien først ble sendt på TV (lineær; om det er noe som minnes hva det var…), og den har fortsatt rekorden for flest Emmy-priser for en komiserie.

Frasier er skapt av forfatterne Chris Harris (How I Met Your Mother) og Joe Cristalli, som også er ansvarlige produsenter sammen med Grammer.

Les også Mer serienytt fra Yellowstone-skaperen. SkyShowtime kommer nå med en massiv høst- og vinterlansering, blant annet en ny serie fra serieskaperen bak Yellowstone.

Den nye Frasier-serien kan strømmes, eksklusivt, på SkyShowtime fra den 3. november, med nye episoder hver fredag.

Frasier_1 (2) Frasier_1 (1)
<
>
Frasier (Foto: SkyShowtime)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

En smartklokke kan være både elegant og intelligent

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top