TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Første Viaplay-serie av egen produksjon

Viaplay går i fotsporene til Netflix og HBO. Tjenesten er klar med sin første egenproduserte TV-serie, "Swedish Dicks".

forfatter
Publisert 18.11.15 - 16:20

Viaplay lanserer med Peter Settman som produsent den første originale Viaplay-serien, som vises eksklusivt i 2016. Hollywood-skuespilleren Peter Stormare og den populære svenske komikeren Johan Glans har hovedrollene.

«Swedish Dicks» er en internasjonal samarbeidsproduksjon om svensker som forsøker å overleve som ulisensierte privatdetektiver i Los Angeles. Serien vil kunne sees i hele Norden på Viaplay i løpet av 2016.

Hollywood-skuespilleren Peter Stormare er kjent fra flere internasjonale filmer og serier (The Big Lebowski, The Blacklist). Han spiller sammen Johan Glans, som to ganger er kåret til Sveriges morsomste komiker.

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Grovt utnyttet? Sverter regissør Andrew Dominik tidenes mest berømte sexbombe på det groveste?
Siste nytt fra Montana! Kevin Costner & Co saler opp hestene for nok en runde cowboy-intriger.
Men jerven var ikke død! Men Hugh Jackmans Wolverine var ikke død! I 2024 gjenoppstår helten med knivbladene, i Deadpool 3.
Endelig er Lotus tilbake! Fikk du ikke nok av arrogante, narsissistiske, hvite rike turister på Hawaii, så vender konseptet snart tilbake på skjermen.
Har "klonet" stemmen til Darth Vader ved hjelp av kunstig intelligens James Earl Jones går av med pensjon, men stemmen hans bevares ved hjelp av AI-teknologi!
Bridges i sitt ess! Jeff Bridges beviser at alder kun er et tall. Han briljerer som pensjonert superspion i miniserien basert på Perrys roman.
Følg Lyd & Bilde