Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Førjulskos (?) med Eddie Murphy i Candy Cane Lane

Det blir faktisk ingen riktig jul før strømmetjenestene har servert oss en amerikansk, generisk julekos-komedie.

Skrevet av / 19.10.23 - 10:01
Førjulskos (?) med Eddie Murphy i Candy Cane Lane

Det vil vel være en overdrivelse å hevde at det har gnistret av Eddie «Beverly Hills Cop» Murphys karriere det siste tiåret. Rekken med middelmådige, tretten-på-dusinet, komedier virker endeløs.

I det førjulstiden ringes inn, gir han et nytt forsøk på å revitalisere sin karrier, i Prime Videos Candy Cane Lane.

 

1. desember ringer Prime Video julen inn med global strømmepremiere på Candy Cane Lane, med Murphy og Tracee E. Ross i hovedrollene.

Filmens hovedperson er «julemannen» Chris Carver (Murphy), en engasjert familiemann, fast bestemt på å vinne nabolagets årlige julepyntekonkurranse.

For å øke vinnersjansene sine, inngår han en avtale med den uskikkelige nissen Pepper (Jillian Bell). Hun kaster en magisk trylleformel som vekker til liv de 12 juledagene, og skaper kaos i hele byen.

Candy Cane Lane (Foto: Prime Video)

Så, for å redde julen for alle, kjemper Chris, kona Carol (Tracee E. Ross) og deres tre barn en kamp mot klokken, og magiske skapninger, for å bryte Peppers forbannelse.

Candy Cane Lane (Foto: Prime Video)

Candy Cane Lane er regissert av Reginald Hudlin (Sidney).

Les også Perfeksjonert blodsprut! Prime Video tar oss med på en blodsprutende voldsreise, i opprinnelseshistorien til en av John Wick-universets mest sentrale karakterer.

Prime Video lover oss julestemning, en stjernespekket rollebesetning og hysterisk underholdning fra en legendarisk komiker. Vi har våre tvil, men lar malurten ligge inntil videre – for hvem vet, julen er jo kjent for sine mirakler, og, Murphy har positivt overrasket tidligere 🙂

Candy Cane Lane Candy Cane Lane Candy Cane Lane Candy Cane Lane_1 (1) Photo: Courtesy of Prime Video © AMAZON CONTENT SERVICES LLC Candy Cane Lane Candy Cane Lane Candy Cane Lane Candy Cane Lane_1 (10)
<
>
Candy Cane Lane (Foto: Prime Video)

Manuset er skrevet av Kelly Younger, som har hentet inspirasjon fra sin egen barndoms ferieopplevelser i Candy Cane Lane i El Segundo, California. Personlig aner vi også noen likhetstrekk med juleklassikeren National Lampoon’s Christmas Vacation.

I tillegg til Murphy og Ross får vi se Jillian Bell, Thaddeus J. Mixson, Ken Marino, Nick Offerman, Robin Thede, Chris Redd, Genneya Walton, Madison Thomas, D.C. Young Fly, Anjelah Johnson-Reyes og Nancy Lenehan i ledende roller.

Les også Cancelled! Er det én ting vi ikke ønsker skal dukke opp på informasjonstavlen på flyplassen, så er det teksten «Cancelled».

Noe som gir oss et snev av tro på prosjektet, er at Candy Cane Lane vil gjenforene regissør Hudlin, Murphy og produsent Brian Grazer for første gang siden Boomerang (1992) – og det var slettes ikke en dårlig komedie.

God jul!

Candy Cane Lane (Foto: Prime Video)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Gir smartklokken deg den dataen du trenger?

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top