Blu-ray anmeldelse

Enda en av disse norske filmene der hovedpersonen er en mann som leter etter seg selv. Denne gang er det tretti år gamle Rino, også kalt Fatso, en rimelig overvektig person som onanerer fra han pusser tenner om morgenen og videre utover hele dagen.

Han har pornografiske blader i hyller og skap og ser den slags på alle husets skjermer også. Han bor ensom, og enslig i sin avdøde bestemors leilighet. Men så finner faren hans på å leie ut et tomt rom i leiligheten dit svenske Malin flytter inn. Hun er et riktig vakkert festmenneske med mange glade venninner og ikke minst skaffer hun seg raskt en elsker. Sammen lager de så mange høye lyder i sengen at stakkars Rino i naborommet ikke får sove.

Rino på sin side har vennen Fillip som forsyner ham med sex-erstatninger, kjører rundt i diger Ford Granada, stadig drikker bokseøl, og skryter uhemmet av sine nedleggelser. Det er da også han som forteller at ”mus i hus” gjerne fører til sex. Mer foregår stort sett ikke av drama. Riktignok gjennomgår Rino mange nedverdigende øyeblikk, men det skjer ikke særlig mye som endrer hans personlighet. Ganske dum er han fra begynnelse til slutt, og mange sympatiske trekk er det ikke mulig å finne. Guttene og jentene i filmen snakker like grisete uten at det forskrekker noen, og sexen holder seg på fjortenårsnivå. Morsomt blir det aldri, og i grunnen skjønner vi ikke at noen i hele verden kan ha noe utbytte av å se dette. Filmen får to stjerner. Ekstramaterialet inneholder ingenting vi ikke kan greie oss uten.

Pål Bang-Hansen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også