Blu-ray anmeldelse

Enda en av disse norske filmene der hovedpersonen er en mann som leter etter seg selv. Denne gang er det tretti år gamle Rino, også kalt Fatso, en rimelig overvektig person som onanerer fra han pusser tenner om morgenen og videre utover hele dagen.

Han har pornografiske blader i hyller og skap og ser den slags på alle husets skjermer også. Han bor ensom, og enslig i sin avdøde bestemors leilighet. Men så finner faren hans på å leie ut et tomt rom i leiligheten dit svenske Malin flytter inn. Hun er et riktig vakkert festmenneske med mange glade venninner og ikke minst skaffer hun seg raskt en elsker. Sammen lager de så mange høye lyder i sengen at stakkars Rino i naborommet ikke får sove.

Rino på sin side har vennen Fillip som forsyner ham med sex-erstatninger, kjører rundt i diger Ford Granada, stadig drikker bokseøl, og skryter uhemmet av sine nedleggelser. Det er da også han som forteller at ”mus i hus” gjerne fører til sex. Mer foregår stort sett ikke av drama. Riktignok gjennomgår Rino mange nedverdigende øyeblikk, men det skjer ikke særlig mye som endrer hans personlighet. Ganske dum er han fra begynnelse til slutt, og mange sympatiske trekk er det ikke mulig å finne. Guttene og jentene i filmen snakker like grisete uten at det forskrekker noen, og sexen holder seg på fjortenårsnivå. Morsomt blir det aldri, og i grunnen skjønner vi ikke at noen i hele verden kan ha noe utbytte av å se dette. Filmen får to stjerner. Ekstramaterialet inneholder ingenting vi ikke kan greie oss uten.

Pål Bang-Hansen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Med lanseringen av Star kan Disney+ tilby 300 "nye" film- og serietitler - inkludert Die Hard og Big Sky.
HBO slipper nå traileren til sin nye norske dramaserie.
Se den første, heftige, traileren til den nye storfilmen.
Også nykommeren på strømmemarkedet, Paramount+, vil produsere lokalt, nordisk, innhold.
Etter en fullstendig mislykket forhåndsreservering av den elektriske SUV-en IONIQ 5 tirsdag, var det ingen som kom igjennom og fikk reservert. Hyundai gjør nå et nytt forsøk.
Med radar og 3D-teknologi får du full kontroll med Ring Video Doorbell Pro 2. Men den har en stor ulempe for oss nordmenn.
Razer Kiyo Pro takler både Zoom-møter om dagen og stemningslys i gamingrommet.
Med lanseringen av Star kan Disney+ tilby 300 "nye" film- og serietitler - inkludert Die Hard og Big Sky.
Sony slipper FX3 for håndholdt proffvideo.
Det har ikke vært en god start for IONIQ 5-lanseringen.
Spotify melder at de snart vil øke lydkvaliteten for Premium-abonnenter.
Hyundais elektriske familie-SUV IONIQ 5 får god plass, og setter sikkerhet i fokus. Lyden er fra Bose!
Sammen med Formlabs skal Sennheiser gi ørepropper perfekt tilpasset brukerens ører.
ID.5 blir en kupéversjon av den elektriske familie-SUV-en ID.4.
Den kinesiske elektronikkgiganten har meddelt til sine leverandører, at de må regne med et markant fall i bestillinger av komponenter til smarttelefoner i år.
Avanserte treningsfunksjoner og bedre kontroll på prestasjonene.