Search
Generic filters

Enda mer Potter!

Warner Bros og Rowling har bestemt seg for å skvise Harry Potter-sitronen til det ytterste.

Som meldt i fjor høst skal det lages spin off film av Harry Potter universet. Nå meldes det fra Warner Bros at det MINST vil bli 3 nye «Harry Potter»-filmer, den første «Fantastic Beasts and Where to Find Them» (regi: David Yates) vil få premiere i 16. november 2016 (Storbritannia)

animales-rowling

Den nye trilogien vil få premiere i 2016, 2018 og 2020. Og vil, selvsagt avhengig av besøkstall, kunne videreføres i det «uendelige». Det virker jo unektelig som en dum ide å sette endelig strek for en så ekstremt innbringende franchise som «Harry Potter»-filmene til J. K. Rowling har vært. Som kjent klarte de å forlenge Harrys siste år på Hogwarts over to spillefilmer, «Harry Potter og Dødstalismanen I og II».

fantastic_beasts_and_where_to_find_them_teaser_by_umbridge1986-d7jek45

Den nye trilogiens handling vil foregå i samme univers som Harry Potter-filmene, men altså ikke ha med hovedkarakterene fra de populære Potter-filmene. Den første filmen blir basert på boken av samme navn, skrevet av Rowling i 2001, der vi vil følge 75 magiske skapninger fra hele verden. Rowling skriver for tiden videre på historien. Vi vil med andre ord få se Potter-universet fra et sidespor; om Harry, Hermione og/eller Ron vil ha en lite cameo rolle vites ikke…

Fantastic-Beasts

 

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.
I tillegg til Elite 85t slipper Jabra aktiv støydemping til den eksisterende Elite 75t.
I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.