Film

Warner Bros og Rowling har bestemt seg for å skvise Harry Potter-sitronen til det ytterste.
Annonse
Annonse
forfatter

Som meldt i fjor høst skal det lages spin off film av Harry Potter universet. Nå meldes det fra Warner Bros at det MINST vil bli 3 nye «Harry Potter»-filmer, den første «Fantastic Beasts and Where to Find Them» (regi: David Yates) vil få premiere i 16. november 2016 (Storbritannia)

animales-rowling

Den nye trilogien vil få premiere i 2016, 2018 og 2020. Og vil, selvsagt avhengig av besøkstall, kunne videreføres i det «uendelige». Det virker jo unektelig som en dum ide å sette endelig strek for en så ekstremt innbringende franchise som «Harry Potter»-filmene til J. K. Rowling har vært. Som kjent klarte de å forlenge Harrys siste år på Hogwarts over to spillefilmer, «Harry Potter og Dødstalismanen I og II».

fantastic_beasts_and_where_to_find_them_teaser_by_umbridge1986-d7jek45

Den nye trilogiens handling vil foregå i samme univers som Harry Potter-filmene, men altså ikke ha med hovedkarakterene fra de populære Potter-filmene. Den første filmen blir basert på boken av samme navn, skrevet av Rowling i 2001, der vi vil følge 75 magiske skapninger fra hele verden. Rowling skriver for tiden videre på historien. Vi vil med andre ord få se Potter-universet fra et sidespor; om Harry, Hermione og/eller Ron vil ha en lite cameo rolle vites ikke…

Fantastic-Beasts

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.
Annonse
Annonse

Les også

Vellykket kostymedrama i en miks av Dynastiet, Askepott, Farlige forbindelser og Downton Abbey – med en touch av Fifty Shades of Grey.
En graviditet som går fryktelig galt er i ferd med å rive den unge familien i fillebiter.
Januar byr på lange og mørke kvelder - bare da så synd at strømme- og filmselskapene later til å ha tatt ferie.
Med Equinox leverer Netflix en av sine beste nordiske produksjoner.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Så mye lyd som mulig fra små kabinetter
Under CES 2021 viste Razer frem en gamingstol med utrullbar OLED-skjerm! Har den massasje også?
De mest eksklusive surroundprosessorene fra Lyngdorf og Steinway, nemlig MP-60 og P300, får endelig videokort av siste skrik. Blant annet 8K.
Tidligere medarbeidere beskylder Huawei for diskriminering og for å blande seg inn i deres privatliv.
4K laserprojektorer har til nå vært fryktelig dyre, men det akter LG å gjøre noe med.
Ni nye kinesiske techselskaper er nå blokkert for amerikanske investorer.
Samsung har fornyet sine flaggskip. Nå endelig med romkorreksjon – og Airplay 2.
Lotus og Alpine skal utvikle en elektrisk superbil
Kan dette bli det neste store innen billyd?