Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Enda mer Potter!

Warner Bros og Rowling har bestemt seg for å skvise Harry Potter-sitronen til det ytterste.

Som meldt i fjor høst skal det lages spin off film av Harry Potter universet. Nå meldes det fra Warner Bros at det MINST vil bli 3 nye «Harry Potter»-filmer, den første «Fantastic Beasts and Where to Find Them» (regi: David Yates) vil få premiere i 16. november 2016 (Storbritannia)

animales-rowling

Den nye trilogien vil få premiere i 2016, 2018 og 2020. Og vil, selvsagt avhengig av besøkstall, kunne videreføres i det «uendelige». Det virker jo unektelig som en dum ide å sette endelig strek for en så ekstremt innbringende franchise som «Harry Potter»-filmene til J. K. Rowling har vært. Som kjent klarte de å forlenge Harrys siste år på Hogwarts over to spillefilmer, «Harry Potter og Dødstalismanen I og II».

fantastic_beasts_and_where_to_find_them_teaser_by_umbridge1986-d7jek45

Den nye trilogiens handling vil foregå i samme univers som Harry Potter-filmene, men altså ikke ha med hovedkarakterene fra de populære Potter-filmene. Den første filmen blir basert på boken av samme navn, skrevet av Rowling i 2001, der vi vil følge 75 magiske skapninger fra hele verden. Rowling skriver for tiden videre på historien. Vi vil med andre ord få se Potter-universet fra et sidespor; om Harry, Hermione og/eller Ron vil ha en lite cameo rolle vites ikke…

Annonse

Fantastic-Beasts

 

Annonse
forfatter

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.