Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Enda mer Potter!

Warner Bros og Rowling har bestemt seg for å skvise Harry Potter-sitronen til det ytterste.

Skrevet av / 16.10.14 - 15:50
Enda mer Potter!

Som meldt i fjor høst skal det lages spin off film av Harry Potter universet. Nå meldes det fra Warner Bros at det MINST vil bli 3 nye «Harry Potter»-filmer, den første «Fantastic Beasts and Where to Find Them» (regi: David Yates) vil få premiere i 16. november 2016 (Storbritannia)

animales-rowling

Den nye trilogien vil få premiere i 2016, 2018 og 2020. Og vil, selvsagt avhengig av besøkstall, kunne videreføres i det «uendelige». Det virker jo unektelig som en dum ide å sette endelig strek for en så ekstremt innbringende franchise som «Harry Potter»-filmene til J. K. Rowling har vært. Som kjent klarte de å forlenge Harrys siste år på Hogwarts over to spillefilmer, «Harry Potter og Dødstalismanen I og II».

fantastic_beasts_and_where_to_find_them_teaser_by_umbridge1986-d7jek45

Den nye trilogiens handling vil foregå i samme univers som Harry Potter-filmene, men altså ikke ha med hovedkarakterene fra de populære Potter-filmene. Den første filmen blir basert på boken av samme navn, skrevet av Rowling i 2001, der vi vil følge 75 magiske skapninger fra hele verden. Rowling skriver for tiden videre på historien. Vi vil med andre ord få se Potter-universet fra et sidespor; om Harry, Hermione og/eller Ron vil ha en lite cameo rolle vites ikke…

Fantastic-Beasts

 

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hysterisk ny trailer!

Fortsatt hel-MAX?

Slik fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it...

Prisvinnende kjærlighetsdrama

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsetter

Vil tilbake i sadelen!

Høyreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Lyd & Bilde
Scroll to Top