Strømming

Marvels Agent Carter har fått premiere eksklusivt på Netflix i Norden.
forfatter

For ikke så lenge siden skrev vi at Marvel-helten Daredevil snart får sin egen serie på Netflix. Og nå har Netflix annonsert, at den actionfylte serien fra ABC Studios “Marvel’s Agent Carter” har fått premiere eksklusivt for Netflix-medlemmer i Norden.

“For tre år siden imponerte Agent Carter seerne i ”Captain America: The First Avenger” fra 2009, og nå er hun tilbake, like beinhard som alltid, i sin egen Marvel-serie, som nå er føyet til Netflix’ omfattende tjeneste i Norden, hvor det er mange flere Marvel-titler på vei. De nyeste episodene av Marvel’s Agent Carter er tilgjengelige på Netflix i Norden nå, rett etter serien har vært vist på TV-kanalen AMC i USA,” skriver Netflix i en pressemelding.

HAYLEY ATWELL

”Vi arbeider løpende med å gjøre gode programmer raskere tilgjengelige, og vi er glade for at vi nå kan gi våre nordiske medlemmer mulighet for å se Marvel’s Agent Carter som en ’first-run” eksklusiv serie på Netflix, umiddelbart etter seriens TV-debut i USA,” sier  Elizabeth Bradley, VP global content hos Netflix og fortsetter:

”Denne Marvel-serien med den talentfulle Hayley Atwell som Agent Carter tar helteseriene opp på et nytt nivå, som våre medlemmer vil elske.”

Medvirkende:
I Marvel’s Agent Carter medvirker Hayley Atwell som Agent Peggy Carter, James D’Arcy som Edwin Jarvis, Chad Michael Murray (“One Tree Hill,” “A Cinderella Story”) som Agent Jack Thompson, Enver Gjokaj (“Dollhouse”) som Agent Daniel Sousa og Shea Whigham (“American Hustle,” “The Wolf of Wall Street”) som Chief Roger Dooley.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også: