Strømming

Marvels Agent Carter har fått premiere eksklusivt på Netflix i Norden.
Annonse
Annonse
forfatter

For ikke så lenge siden skrev vi at Marvel-helten Daredevil snart får sin egen serie på Netflix. Og nå har Netflix annonsert, at den actionfylte serien fra ABC Studios «Marvel’s Agent Carter» har fått premiere eksklusivt for Netflix-medlemmer i Norden.

“For tre år siden imponerte Agent Carter seerne i ”Captain America: The First Avenger” fra 2009, og nå er hun tilbake, like beinhard som alltid, i sin egen Marvel-serie, som nå er føyet til Netflix’ omfattende tjeneste i Norden, hvor det er mange flere Marvel-titler på vei. De nyeste episodene av Marvel’s Agent Carter er tilgjengelige på Netflix i Norden nå, rett etter serien har vært vist på TV-kanalen AMC i USA,” skriver Netflix i en pressemelding.

HAYLEY ATWELL

”Vi arbeider løpende med å gjøre gode programmer raskere tilgjengelige, og vi er glade for at vi nå kan gi våre nordiske medlemmer mulighet for å se Marvel’s Agent Carter som en ’first-run” eksklusiv serie på Netflix, umiddelbart etter seriens TV-debut i USA,” sier  Elizabeth Bradley, VP global content hos Netflix og fortsetter:

”Denne Marvel-serien med den talentfulle Hayley Atwell som Agent Carter tar helteseriene opp på et nytt nivå, som våre medlemmer vil elske.”

Annonse

Medvirkende:
I Marvel’s Agent Carter medvirker Hayley Atwell som Agent Peggy Carter, James D’Arcy som Edwin Jarvis, Chad Michael Murray («One Tree Hill,» «A Cinderella Story») som Agent Jack Thompson, Enver Gjokaj («Dollhouse») som Agent Daniel Sousa og Shea Whigham («American Hustle,» «The Wolf of Wall Street») som Chief Roger Dooley.

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Den kinesiske elektronikkgiganten har meddelt til sine leverandører, at de må regne med et markant fall i bestillinger av komponenter til smarttelefoner i år.
Motorola Moto G30 kommer med 64 Mp kamera og 90 Hz skjerm.
Lesebrett for fargerike illustrasjoner.
Galaxy A52 og Galaxy A72 får 90 Hz, mens skjermen på Galaxy A52 5G kommer helt opp til 120 Hz.
Lyngdorfs flaggskipsforsterker kan nå spille av de høyoppløste MQA-lydfilene fra blant annet Tidal.
Nå kan du snart høre Wharfedale og Leak Audio hos forhandlere.
Bare husk å velge utgaven med stereolyd.
Samsung slipper en rekke nye TV-modeller i løpet av mars/april.
0-100 km/t under 5 sek, firehjulstrekk og 420 km rekkevidde
Billig inngangsbillett til analog fotografering.
Historisk Golden Globe til avdød stjerne.
Amazons strømmetjeneste vil tilby mer eksklusivt innhold til nordiske kunder, og lanserer et samarbeid med ErosSTX.
Over-the-air gjør det enklere å fikse feil på XC40 Pure Electric P8.
Etter en lang koronapause er ventetiden (snart) over - se traileren til fjerdesesongen her.
Den er stor, den er stilig - og vi får nok aldri se den i Norge.
Negative kommentarer renner inn etter trøbbel med forhåndsbestillingen av IONIQ 5.