Film

«Magiske speil på veggen der, hvem er nå vakrest i TV-universet?» Den vakreste av dem alle, Emilia Clarke går nå fra halvnaken drageprinsesse i Game of Thrones til filmen, sammen med oldisen Schwarzenegger.
Annonse
Annonse
forfatter

Etter at Arnie trådte av som «governator» i California har han igjen viet karrieren til filmen, med comeback som The Last Stand og Escape Plan; nå skal han nok en gang tre inn i metallskjelettet som «The Terminator» i den femte Terminator-filmen. Med seg på laget får han Emilie Clarke som unge Sara Connor, en rolle tidligere spilt av Linda Hamilton (og Lena Headey (også fra Game of Thrones) i TV-serien Terminator: The Sarah Connor Chronicles).

Terminator: Genesis skal regisseres av Alan Taylor (Thor: The Dark World, Game of Thrones) og slippes på kino i juli 2015. Plottet er så langt fullstendig ukjent, men i og med at unge Clarke (27) skal spille Sarah Connor skal vi nok tilbake til begynnelsen. Emilia Clarke var et relativt uskrevet blad før Game of Thrones, men har høstet lovord og en stor fanskare som den sterke heltinnen og drageprinsessen Daenerys Targaryen, og har nå flere filmer på kalenderen.

PS! Alle vet vi at den vakreste i film-universet er Scarlett Johansson.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

I dag er det 10 år siden verdens største TV-serie hadde premiere.
Den danske toppskuespilleren har landet nok en internasjonal megarolle.
Strømmegiganten har gjort en større innholdsavtale med Sony Pictures.
Nok en gang utsettes kinopremierer på store filmtitler.
Sony FE 14mm F1.8 GM
Kjenner du noen som er hekta på Lego-Mario? Nå får han selskap av broren Luigi.
Nå kan du snart bestille Volkswagen ID.4 med firehjulstrekk. Og kanskje oppgradert stereo?
Fitbit lanserer nå Luxe, et praktisk og stilig aktivitetsarmbånd som skal hjelpe deg med å ta godt være på helse og velvære.
Samsungs nye TV-tjeneste byr på direktesendte TV-kanaler helt gratis.
Velkommen til Utmark: Briljant sort komedie eller banal russerevy?
Ikke faststoffbatteri, men en viktig modell likevel.
Fujifilm XF 18mm F1.4 R LM WR
Hybrid-SUV-en Formentor er først ut. Men vi har flere spennende helelektriske nyheter i vente.
I dag er det 10 år siden verdens største TV-serie hadde premiere.
Med den største oppdateringen av Google Earth på mange år blir det nå mulig å se millioner av satelittbilder fra bl.a. NASA i timelapse. Disse viser tiårenes markante forandringer av kloden.
Den danske toppskuespilleren har landet nok en internasjonal megarolle.