Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Emilia Clarke til Terminator 5!

«Magiske speil på veggen der, hvem er nå vakrest i TV-universet?» Den vakreste av dem alle, Emilia Clarke går nå fra halvnaken drageprinsesse i Game of Thrones til filmen, sammen med oldisen Schwarzenegger.

Skrevet av / 17.01.14 - 15:03
Emilia Clarke til Terminator 5!

Etter at Arnie trådte av som «governator» i California har han igjen viet karrieren til filmen, med comeback som The Last Stand og Escape Plan; nå skal han nok en gang tre inn i metallskjelettet som «The Terminator» i den femte Terminator-filmen. Med seg på laget får han Emilie Clarke som unge Sara Connor, en rolle tidligere spilt av Linda Hamilton (og Lena Headey (også fra Game of Thrones) i TV-serien Terminator: The Sarah Connor Chronicles).

Terminator: Genesis skal regisseres av Alan Taylor (Thor: The Dark World, Game of Thrones) og slippes på kino i juli 2015. Plottet er så langt fullstendig ukjent, men i og med at unge Clarke (27) skal spille Sarah Connor skal vi nok tilbake til begynnelsen. Emilia Clarke var et relativt uskrevet blad før Game of Thrones, men har høstet lovord og en stor fanskare som den sterke heltinnen og drageprinsessen Daenerys Targaryen, og har nå flere filmer på kalenderen.

PS! Alle vet vi at den vakreste i film-universet er Scarlett Johansson.

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch Fit 3

Den riktige smartklokken er den perfekte treningskameraten

Les mer

Spionoppfølger

To Infinity and Beyond!

RIP Wheeler?

Tid for mer fransk romantikk

No more Netflix... !

Ny trailer fra kostymedramaverdenen

Nå er traileren her!

Komilegenden vender tilbake til røttene!

Ventetiden er over!

Premiere til høsten!

Sci-fi-klassiker klar for strømming!

Premieredatoen er klar!

Scroll to Top