Search
Generic filters

Emilia Clarke til Terminator 5!

«Magiske speil på veggen der, hvem er nå vakrest i TV-universet?» Den vakreste av dem alle, Emilia Clarke går nå fra halvnaken drageprinsesse i Game of Thrones til filmen, sammen med oldisen Schwarzenegger.

Etter at Arnie trådte av som «governator» i California har han igjen viet karrieren til filmen, med comeback som The Last Stand og Escape Plan; nå skal han nok en gang tre inn i metallskjelettet som «The Terminator» i den femte Terminator-filmen. Med seg på laget får han Emilie Clarke som unge Sara Connor, en rolle tidligere spilt av Linda Hamilton (og Lena Headey (også fra Game of Thrones) i TV-serien Terminator: The Sarah Connor Chronicles).

Terminator: Genesis skal regisseres av Alan Taylor (Thor: The Dark World, Game of Thrones) og slippes på kino i juli 2015. Plottet er så langt fullstendig ukjent, men i og med at unge Clarke (27) skal spille Sarah Connor skal vi nok tilbake til begynnelsen. Emilia Clarke var et relativt uskrevet blad før Game of Thrones, men har høstet lovord og en stor fanskare som den sterke heltinnen og drageprinsessen Daenerys Targaryen, og har nå flere filmer på kalenderen.

PS! Alle vet vi at den vakreste i film-universet er Scarlett Johansson.

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.
2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Les også

Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.
I tillegg til Elite 85t slipper Jabra aktiv støydemping til den eksisterende Elite 75t.
I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.