Film

«Magiske speil på veggen der, hvem er nå vakrest i TV-universet?» Den vakreste av dem alle, Emilia Clarke går nå fra halvnaken drageprinsesse i Game of Thrones til filmen, sammen med oldisen Schwarzenegger.
Annonse
Annonse
forfatter

Etter at Arnie trådte av som «governator» i California har han igjen viet karrieren til filmen, med comeback som The Last Stand og Escape Plan; nå skal han nok en gang tre inn i metallskjelettet som «The Terminator» i den femte Terminator-filmen. Med seg på laget får han Emilie Clarke som unge Sara Connor, en rolle tidligere spilt av Linda Hamilton (og Lena Headey (også fra Game of Thrones) i TV-serien Terminator: The Sarah Connor Chronicles).

Terminator: Genesis skal regisseres av Alan Taylor (Thor: The Dark World, Game of Thrones) og slippes på kino i juli 2015. Plottet er så langt fullstendig ukjent, men i og med at unge Clarke (27) skal spille Sarah Connor skal vi nok tilbake til begynnelsen. Emilia Clarke var et relativt uskrevet blad før Game of Thrones, men har høstet lovord og en stor fanskare som den sterke heltinnen og drageprinsessen Daenerys Targaryen, og har nå flere filmer på kalenderen.

PS! Alle vet vi at den vakreste i film-universet er Scarlett Johansson.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.
Annonse
Annonse

Les også

Etter opptøyene i Washington har de sosiale mediene tatt noen grep. Er det sensur eller ren nødvendighet?
SoundBeamer er en lydenhet for skrivebordet, som stråler lyden direkte til hvert øre.
Kan revolusjonere bildeopplevelsen fra VR-briller.
Ventilasjon? Veggkunst? Eller kan det ha noe med akustikken å gjøre? Vi vet svaret!

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Så mye lyd som mulig fra små kabinetter
Under CES 2021 viste Razer frem en gamingstol med utrullbar OLED-skjerm! Har den massasje også?
De mest eksklusive surroundprosessorene fra Lyngdorf og Steinway, nemlig MP-60 og P300, får endelig videokort av siste skrik. Blant annet 8K.