Anmeldelse

Det er uhyre sjelden vi i Hollywood-film ser nakne menn rett forfra.

Her skjer det allerede i første sekvens og blir repetert i den aller siste. Derfra kan man slutte den greie konklusjon at hele denne komedien dreier seg om sex. Likevel i amerikanske former, med elleveårsgrense satt av det norske filmtilsynet. Historiens desiderte hovedperson, Peter, er musikeren som på kveldstid skriver en blodig musikal om Dracula, mens han som levebrød legger musikk på en like blodig krimserie for TV.

Der dreier det seg om brutale mord og stadig avkappete mannlige kjønnsorganer. Kjæreste Sarah Marshall spiller hovedrollen som etterforsker. Men etter fem års samvær bryter hun forholdet fordi hun har slått seg sammen med en langhåret, tatovert britisk rockestjerne. Rammet av ubotelig kjærlighetssorg rømmer Peter til Hawaii for å glemme – så viser det seg at Sarah og hennes nye kjæreste har tatt inn på det samme hotellet. Der står det også en meget vakker dame i resepsjonen som Peter etter hvert finner trøst hos.

Stort sett foregår filmen rundt dette hotellet der Peter møter alle slags hyggelige hotellgjester og fastboende i løst sammenhengende situasjoner. Mye er ganske morsomt og alt handler i bunn og grunn om sex, menneskenes forsøk på å få det til i sengen. Litt dristig her og der, definitivt mer enn vi er vant til å se fra den kanten. Morsomt er det også, stykkevis.

Men etter hvert går lufta ut av ballongen, manusforfatteren greier ikke å fornye temaet utover i historien, det hele blir gående på tomgang. Skuespillerne virker også, all sex til tross, litt uinspirerte. Men som sagt, morsomt om ingenting et stykke på vei. DVD-en har to filmer, en kinoversjon og en forlenget. Vi nøyde oss med den korte, den er på alle måter lang nok. I et snilt hjørne gir vi fire stjerner.

Ekstramaterialet er rikholdig og inneholder en masse ekstrascener og tagninger som gikk galt. Noen av dem dristigere enn de vi fikk se i filmen. I følge coveret et uforglemmelig bonusmateriale! Den tror vi ikke på, men gir fire stjerner til alt det ”uforglemmelige”.

Pål Bang-Hansen

 

Release: 22. oktober
Regi: Nicholas Stoller
Med: Jason Segel, Kristen Bell, Russelll Brand, Rachel Jansen, Paul Rudd
Land: USA      År: 2008      Tid: 1:52 t.

Film:

Ekstra:

Lyd:

Bilde:

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Annonse
Annonse

Les også

Nå kan du glede deg til mer pomp, prakt, intriger - og sex - blant fiffen fra 1800-tallet.
Nok engang flyttes premieren på den 25. James Bond-filmen.
Med enda en global strømmeaktør på det nordiske markedet tiltar kampen om strømmeabonnentene.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nok engang flyttes premieren på den 25. James Bond-filmen.
Med enda en global strømmeaktør på det nordiske markedet tiltar kampen om strømmeabonnentene.
Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Så mye lyd som mulig fra små kabinetter