Anmeldelse

Det er uhyre sjelden vi i Hollywood-film ser nakne menn rett forfra.

Her skjer det allerede i første sekvens og blir repetert i den aller siste. Derfra kan man slutte den greie konklusjon at hele denne komedien dreier seg om sex. Likevel i amerikanske former, med elleveårsgrense satt av det norske filmtilsynet. Historiens desiderte hovedperson, Peter, er musikeren som på kveldstid skriver en blodig musikal om Dracula, mens han som levebrød legger musikk på en like blodig krimserie for TV.

Der dreier det seg om brutale mord og stadig avkappete mannlige kjønnsorganer. Kjæreste Sarah Marshall spiller hovedrollen som etterforsker. Men etter fem års samvær bryter hun forholdet fordi hun har slått seg sammen med en langhåret, tatovert britisk rockestjerne. Rammet av ubotelig kjærlighetssorg rømmer Peter til Hawaii for å glemme – så viser det seg at Sarah og hennes nye kjæreste har tatt inn på det samme hotellet. Der står det også en meget vakker dame i resepsjonen som Peter etter hvert finner trøst hos.

Stort sett foregår filmen rundt dette hotellet der Peter møter alle slags hyggelige hotellgjester og fastboende i løst sammenhengende situasjoner. Mye er ganske morsomt og alt handler i bunn og grunn om sex, menneskenes forsøk på å få det til i sengen. Litt dristig her og der, definitivt mer enn vi er vant til å se fra den kanten. Morsomt er det også, stykkevis.

Men etter hvert går lufta ut av ballongen, manusforfatteren greier ikke å fornye temaet utover i historien, det hele blir gående på tomgang. Skuespillerne virker også, all sex til tross, litt uinspirerte. Men som sagt, morsomt om ingenting et stykke på vei. DVD-en har to filmer, en kinoversjon og en forlenget. Vi nøyde oss med den korte, den er på alle måter lang nok. I et snilt hjørne gir vi fire stjerner.

Ekstramaterialet er rikholdig og inneholder en masse ekstrascener og tagninger som gikk galt. Noen av dem dristigere enn de vi fikk se i filmen. I følge coveret et uforglemmelig bonusmateriale! Den tror vi ikke på, men gir fire stjerner til alt det ”uforglemmelige”.

Annonse

Pål Bang-Hansen

 

Release: 22. oktober
Regi: Nicholas Stoller
Med: Jason Segel, Kristen Bell, Russelll Brand, Rachel Jansen, Paul Rudd
Land: USA      År: 2008      Tid: 1:52 t.

Film:

Annonse

Ekstra:

Lyd:

Bilde:

 

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Den danske toppskuespilleren har landet nok en internasjonal megarolle.
Strømmegiganten har gjort en større innholdsavtale med Sony Pictures.
Nok en gang utsettes kinopremierer på store filmtitler.
Harrison Ford-filmen fra 1986 gjør comeback som TV-serie.
Innstegsvarianten av Tesla Model 3 settes ned med 50.000 kroner, med umiddelbar virkning.
Blir ny FIA Formula E Safety Car
Den ser mye større ut enn den er, den nye 4309 Studio Monitor.
770 km rekkevidde, selvkjøring på nivå 3, og en overflod av luksus.
Der hvor andre jukser til et 4K-bilde fra et HD-panel, har Sony-projektorene ekte 4K-paneler. Nå kommer to viktige modeller med den nye X1-prosessoren for bildebehandling i toppklasse.
Strømmetjenesten Qobuz satser på musikk med høy lydkvalitet. Nå kommer den til Norge.
Urbanista Los Angeles lades med solceller.
Vakkert og oppsiktsvekkende fra Sony World Photography Awards 2021
Canons nye skrivergenerasjon har fyllbare blekktanker.
Audis nye el-SUV blir den første bilen med Sonos-lyd. Sjekk lanseringsvideoen her!
Her er det vi vet om Samsungs nye 2021-modeller.
De eksisterende produkter utfases. Men brukerstøtte fortsetter i en periode.