TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022

Døende mann får videohilsener fra Seinfeld-karakterer

Skuespillere fra Seinfeld har gått inn i sine karakterroller for å gratulere en fan med dagen, på sin siste bursdag. Se videoene her.

forfatter
Publisert 03.12.15 - 19:47

Jim Calder, en stor fan av TV-serien Seinfeld, skulle feire sin 67. bursdag. Det spesielle med denne var at både han og familien visste at det ville bli hans siste, da han hadde uhelbredelig kreft på siste stadium.

Calders sønn James og hans kone fikk ideen å samle inn bursdagshilsener fra familie og venner på video. En idé som skulle vokse seg større.

”Vi tenkte umiddelbart på hans favoritt-TV-serie Seinfeld,” skrev Calder til Huffington Post. ”Vi begynte å planlegge hvordan ideen skulle legges frem for Seinfeld-karakterene og begynte å nå ut gjennom publiserte artikler om prosjektet, sosiale medier og jungeltelegrafen.”

Les også: Gutt får bionisk arm av selveste «Iron Man»

At Seinfeld skulle blir en av tidenes mest populære situasjonskomedier skyldes nok ikke minst de morsomme og tidvis bisarre bikarakterene, som postmannen Newman, Elaines av-og-på-kjæreste Puddy, og for ikke å snakke om hennes sjef J Peterman. Og ded skulle ikke gå lang tid før videoer fra skuespillerne kom inn – de fleste av dem ikledd sin karakterrolle – hvor de ønsket Jim gratulerer med dagen.

”Disse fantastiske menneskene hjalp med å hedre og feire min fars bursdag og bidro med sårt tiltrengt distraksjon under en svært vanskelig tid for familien min. Deres snillhet og omtanke har gjort oss ydmyke helt inn i kjernen.”

Under kan du se flere av videoene som ble sendt inn.

Julia Louis-Dreyfus

John O’Hurley som J Peterman

Larry Thomas som Suppenazisten

Patrick Warburton som David Puddy

Wayne Knight som Newman

Steve Hytner som Kevin Bania

Matt McCoy som Lloyd Braun

Wayne Wilderson som Walter hos Peterman

Danny Woodburn som Mickey Abbott

Og til slutt, Ping Wu som sykkelbudet Ping

Dessverre skulle Jim Calder dessverre aldri rekke å oppleve bursdagen sin. Den gode nyheten er at han likevel fikk sett videoene dagen før han døde. Som sønnen James skrev:

”Min fars tilstand forverret seg etter hvert som Seinfeld-bursdagsprosjektet fortsatte å utvikle seg. Han mottok knusende nyheter som resulterte i flere cellegiftbehandlinger og ble deretter innlagt på sykehuset. Dagen før han sovnet inn bestemte min mor og jeg oss for å begynne å vise ham videoene for å løfte humøret. Han ble sjokkert og forvirret over hvordan vi klarte å nå besetningsmedlemmene fra Seinfeld. Han følte virkelig kjærligheten og støtten.”

Kilder: BGR, Huffington Post

Artikkelfoto: NBC

Annonse
forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Her er den første Indy-traileren 'Indiana Jones and the Dial of Destiny' har premiere 23. juni 2023. Og nå er den første traileren her.
Svensk krim fra Disney Disney lager serie ut av den svenske krimsuksessen Koke bjørn.
Fungerer Willow-magien i 2022? Disney forsøker å puste nytt liv i 1980-talls klassikeren.
Kommer allerede i desember! SkyShowtime slipper i dag ny trailer til Taylor Sheridan-serien 1923 - og fremskynder premieredatoen!
Stallone med fornøyelig comeback Sly Stallone gjør et mer enn anstendig comeback som seriøs skuespiller i en ujevn mafiakomedie.
Ny dansk Netflix-serie har premiere 5. januar 2023 Serien er på seks episoder. Blant de medvirkende er Zlatko Buric, Mikael Bertelsen og Mads Brügger.
Følg Lyd & Bilde