TV-serie

Skuespillere fra Seinfeld har gått inn i sine karakterroller for å gratulere en fan med dagen, på sin siste bursdag. Se videoene her.
Annonse
Annonse
forfatter

Jim Calder, en stor fan av TV-serien Seinfeld, skulle feire sin 67. bursdag. Det spesielle med denne var at både han og familien visste at det ville bli hans siste, da han hadde uhelbredelig kreft på siste stadium.

Calders sønn James og hans kone fikk ideen å samle inn bursdagshilsener fra familie og venner på video. En idé som skulle vokse seg større.

”Vi tenkte umiddelbart på hans favoritt-TV-serie Seinfeld,” skrev Calder til Huffington Post. ”Vi begynte å planlegge hvordan ideen skulle legges frem for Seinfeld-karakterene og begynte å nå ut gjennom publiserte artikler om prosjektet, sosiale medier og jungeltelegrafen.”

Les også: Gutt får bionisk arm av selveste «Iron Man»

At Seinfeld skulle blir en av tidenes mest populære situasjonskomedier skyldes nok ikke minst de morsomme og tidvis bisarre bikarakterene, som postmannen Newman, Elaines av-og-på-kjæreste Puddy, og for ikke å snakke om hennes sjef J Peterman. Og ded skulle ikke gå lang tid før videoer fra skuespillerne kom inn – de fleste av dem ikledd sin karakterrolle – hvor de ønsket Jim gratulerer med dagen.

Annonse

”Disse fantastiske menneskene hjalp med å hedre og feire min fars bursdag og bidro med sårt tiltrengt distraksjon under en svært vanskelig tid for familien min. Deres snillhet og omtanke har gjort oss ydmyke helt inn i kjernen.”

Under kan du se flere av videoene som ble sendt inn.

Julia Louis-Dreyfus

John O’Hurley som J Peterman

Larry Thomas som Suppenazisten

Patrick Warburton som David Puddy

Annonse

Wayne Knight som Newman

Steve Hytner som Kevin Bania

Matt McCoy som Lloyd Braun

Wayne Wilderson som Walter hos Peterman

Danny Woodburn som Mickey Abbott

Annonse

Og til slutt, Ping Wu som sykkelbudet Ping

Dessverre skulle Jim Calder dessverre aldri rekke å oppleve bursdagen sin. Den gode nyheten er at han likevel fikk sett videoene dagen før han døde. Som sønnen James skrev:

”Min fars tilstand forverret seg etter hvert som Seinfeld-bursdagsprosjektet fortsatte å utvikle seg. Han mottok knusende nyheter som resulterte i flere cellegiftbehandlinger og ble deretter innlagt på sykehuset. Dagen før han sovnet inn bestemte min mor og jeg oss for å begynne å vise ham videoene for å løfte humøret. Han ble sjokkert og forvirret over hvordan vi klarte å nå besetningsmedlemmene fra Seinfeld. Han følte virkelig kjærligheten og støtten.”

Kilder: BGR, Huffington Post

Artikkelfoto: NBC

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Pro-Ject har oppgradert retrospilleren The Classic, og skapt et av de beste kjøpene i klassen.
Et bedre phono-trinn kan være det som skal til for å løfte selv de minste nyansene ut av rillene på vinylen.
Det er en gåte hvorfor Hegel ikke har gjort dette før. Deres første phono-trinn lykkes på alle vesentlige punkter.
Så velutstyrt, og så riktig. Primare I35 Prisma snakker sannheten, med stram lyd og flott klang. Så spiller den hva det skal være av filer og tjenester.
Spiller SACD/CD og har fem digitale innganger
Har du en Formation-høyttaler fra B&W, kan du glede deg over at B&W Music-appen endelig har kommet for musikkavspilling og multiromsstyring.
Cambridge Audio DacMagic 200M har MQA-dekoding og hodetelefonforsterker.
Det krever ikke spesielle super-ører for å høre forskjell på hi-fi-utstyret. Enhver med en noenlunde normal hørsel kan få det til. Det handler kun om teknikk og litt øvelse.
Med radar og 3D-teknologi får du full kontroll med Ring Video Doorbell Pro 2. Men den har en stor ulempe for oss nordmenn.
Razer Kiyo Pro takler både Zoom-møter om dagen og stemningslys i gamingrommet.
Med lanseringen av Star kan Disney+ tilby 300 "nye" film- og serietitler - inkludert Die Hard og Big Sky.
Sony slipper FX3 for håndholdt proffvideo.
Det har ikke vært en god start for IONIQ 5-lanseringen.
Spotify melder at de snart vil øke lydkvaliteten for Premium-abonnenter.
Hyundais elektriske familie-SUV IONIQ 5 får god plass, og setter sikkerhet i fokus. Lyden er fra Bose!
Sammen med Formlabs skal Sennheiser gi ørepropper perfekt tilpasset brukerens ører.
ID.5 blir en kupéversjon av den elektriske familie-SUV-en ID.4.
Den kinesiske elektronikkgiganten har meddelt til sine leverandører, at de må regne med et markant fall i bestillinger av komponenter til smarttelefoner i år.
Avanserte treningsfunksjoner og bedre kontroll på prestasjonene.
Leicas 28mm APO-Summicron for fullformat er her.