Search
Generic filters

Døende mann får videohilsener fra Seinfeld-karakterer

Skuespillere fra Seinfeld har gått inn i sine karakterroller for å gratulere en fan med dagen, på sin siste bursdag. Se videoene her.

Jim Calder, en stor fan av TV-serien Seinfeld, skulle feire sin 67. bursdag. Det spesielle med denne var at både han og familien visste at det ville bli hans siste, da han hadde uhelbredelig kreft på siste stadium.

Calders sønn James og hans kone fikk ideen å samle inn bursdagshilsener fra familie og venner på video. En idé som skulle vokse seg større.

”Vi tenkte umiddelbart på hans favoritt-TV-serie Seinfeld,” skrev Calder til Huffington Post. ”Vi begynte å planlegge hvordan ideen skulle legges frem for Seinfeld-karakterene og begynte å nå ut gjennom publiserte artikler om prosjektet, sosiale medier og jungeltelegrafen.”

Les også: Gutt får bionisk arm av selveste «Iron Man»

At Seinfeld skulle blir en av tidenes mest populære situasjonskomedier skyldes nok ikke minst de morsomme og tidvis bisarre bikarakterene, som postmannen Newman, Elaines av-og-på-kjæreste Puddy, og for ikke å snakke om hennes sjef J Peterman. Og ded skulle ikke gå lang tid før videoer fra skuespillerne kom inn – de fleste av dem ikledd sin karakterrolle – hvor de ønsket Jim gratulerer med dagen.

”Disse fantastiske menneskene hjalp med å hedre og feire min fars bursdag og bidro med sårt tiltrengt distraksjon under en svært vanskelig tid for familien min. Deres snillhet og omtanke har gjort oss ydmyke helt inn i kjernen.”

Under kan du se flere av videoene som ble sendt inn.

Julia Louis-Dreyfus

John O’Hurley som J Peterman

Larry Thomas som Suppenazisten

Patrick Warburton som David Puddy

Wayne Knight som Newman

Steve Hytner som Kevin Bania

Matt McCoy som Lloyd Braun

Wayne Wilderson som Walter hos Peterman

Danny Woodburn som Mickey Abbott

Og til slutt, Ping Wu som sykkelbudet Ping

Dessverre skulle Jim Calder dessverre aldri rekke å oppleve bursdagen sin. Den gode nyheten er at han likevel fikk sett videoene dagen før han døde. Som sønnen James skrev:

”Min fars tilstand forverret seg etter hvert som Seinfeld-bursdagsprosjektet fortsatte å utvikle seg. Han mottok knusende nyheter som resulterte i flere cellegiftbehandlinger og ble deretter innlagt på sykehuset. Dagen før han sovnet inn bestemte min mor og jeg oss for å begynne å vise ham videoene for å løfte humøret. Han ble sjokkert og forvirret over hvordan vi klarte å nå besetningsmedlemmene fra Seinfeld. Han følte virkelig kjærligheten og støtten.”

Kilder: BGR, Huffington Post

Artikkelfoto: NBC

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.