Disneys «norske» film får oppfølger

Skrevet av / 25.03.15 - 11:21
Disneys «norske» film får oppfølger

Til alle småbarnsforeldre som har fått ørene tytet full av «Let it go!» for 850. gang, stålsett dere for nok en landeplage!

«Frozen» («Frost») var Walt Disneys 52. helaftens spillefilm. I en liste av nærmeste endeløse klassikere har «Frozen» faktisk klart den store bragden å bli den mest innbringende av dem alle. Med en omsetning (verdensbasis) på nærmere 10,1 milliarder kroner er den tidenes femte mest innbringende film (uavhengig av genre) – selvsagt måtte det komme en oppfølger.

Frozen 2_2

Originalfilmen er løselig basert på H.C. Andersens «Snødronningen», og vi befinner oss i den fiktive norske kystlandsbyen «Arendalen», der det hersker fred, fordragelighet og økonomisk fremgang. Den populære kongefamilien har to vakre døtre, Anna og storesøster Elsa – men Elsa bærer på en svært spesiell evne/hemmelighet…

Det er foreløpig ikke annonsert en offisiell lanseringsdato for oppfølgerfilmen, om du ikke klarer å vente kan du allerede nå ta deg en tur på kino for å se «Cinderella», der er nemlig en kortfilm fra «Frozen»-universet forfilm.

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Se trailer – True Detective, sesong 4

Premiere på kodenavn: Annika

Se Kåre Conradi sløye laks!

Tilbake til filmstudioene?

«IMAX-Barbie» har premiere i dag

Comeback?

Scroll to Top