TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Nyhet

Disney+ slipper ny trailer for ‘Andor’

Der er en ny Star Wars-serie på vei fra Disney+. Se den første fulle traileren her.

forfatter
Publisert 02.08.22 - 13:47

Fra skaperne av Rogue One: A Star Wars Story får vi snart fornøyelsen av en ny Star Wars-serie på Disney+. Den 21. september kommer de første tre av totalt 12 episoder, som utgjør serien Andor.

Ifølge Disney+ skal serien «utforske et nytt perspektiv på Star Wars-galaksen.» Handlingen fokuserer på Cassian Andors forsøk på å gjøre en forskjell i opprøret mot Imperiet.

Andor poster
Den første offisielle plakaten for den kommende Star Wars-serien. (Foto: Disney+)

«Det er en era fylt med fare, bedrag og intriger, hvor Cassian inn på en vei som gjør han til opprørshelt,» skriver Disney+ i en pressemelding om serien.

Diego Luna vender tilbake som Cassian Andor og får selskap av de medvirkende Genevieve O’Reilly, Stellan Skarsgård, Adria Arjona, Denise Gough, Kyle Soller og Fiona Shaw. Producenter er Kathleen Kennedy, Tony Gilroy, Sanne Wohlenberg, Diego Luna og Michelle Rejwan. Tony Gilroy er også skaperen og showrunner.

Se den nye traileren under:

Annonse
forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Svensk krim fra Disney Disney lager serie ut av den svenske krimsuksessen Koke bjørn.
Fungerer Willow-magien i 2022? Disney forsøker å puste nytt liv i 1980-talls klassikeren.
Kommer allerede i desember! SkyShowtime slipper i dag ny trailer til Taylor Sheridan-serien 1923 - og fremskynder premieredatoen!
Stallone med fornøyelig comeback Sly Stallone gjør et mer enn anstendig comeback som seriøs skuespiller i en ujevn mafiakomedie.
Ny dansk Netflix-serie har premiere 5. januar 2023 Serien er på seks episoder. Blant de medvirkende er Zlatko Buric, Mikael Bertelsen og Mads Brügger.
Den sterkeste sesongen! Med tredje runde av komisosialdramaet Pørni, leverer Steenstrup sin sterkeste sesong.
Følg Lyd & Bilde